Beverly Hills kyttä -stara tunsi kuolemanpelkoa uuden leffansa kuvauksissa

Jo kauan suunnitelmissa olleen Beverly Hills kyttä -leffan tuorein jatko-osa julkaistaan liki 40 vuotta leffasarjan aloituksen jälkeen. Vaikka aivan tarkkaa ensi-iltapäivämäärää ei ole vielä ilmoitettu, rainan kuvaukset ovat kuitenkin päättyneet. Alkuperäistä leffaa tähdittänyt Eddie Murphy näyttelee myös Beverly Hills kyttä 4:ssä poliisi Axel Foleyta, mutta paluu vanhaan osaan ei ollut mutkaton.

Murphyn mukaan toimintaelokuvan tekeminen arvelutti häntä. Viime huhtikuussa 61 vuotta täyttänyt tähti näytteli Axel Foleyta ensimmäisen kerran parikymppisenä ja viimeksi viisikymppisenä kokoon kuivuneen tv-sarjaprojektin pilottijaksossa. Näin Murphy kuvailee tuntemuksiaan uusista kuvauksista:

- Se nosti tunteet pintaan, toimintakohtausten tekeminen kuusikymppisenä. Saatat nähdä sydämeni hakkaavan hulluna. Luulin kuolevani kuvauspaikalla useamman kerran. Tiedän, että jotkut näyttelijät syöksyvät tekemään sellaisia stuntteja ja muuta. Minä sanoin [tuottajallemme] Jerry [Bruckheimerille], että kuulepa, kun minä olen 61-vuotias. Älä pyydä minua tekemään mitään, mitä et pyytäisi Morgan Freemania tekemään.

Nykyisin 85-vuotias Freeman on nähty myös mm. Mutta:

- Sitten siellä oli juttuja, joita minun oli silti pakko tehdä. Niinpä löysin itseni hyppimässä ja juoksemassa ja kieriskelemässä ympäriinsä. Sitä todella riitti!


Lähde: CinemaBlend

Kuva: Universal/Tower Heist, 2011

R. Isoviita 17.01.2023 klo 10:10

Uusimmat uutiset

Tom Hanks saa digitaalisen nuorennuskäsittelyn ”Tom Cruisen” jäljissä

Paluu tulevaisuuteen -ohjaaja Robert Zemeckis jälleen uraauurtavan teknologian parissa.

R. Isoviita

Vankilaan tuomittu ohjaaja päästettiin vapaaksi ”väliaikaisesti”

Kansainvälisesti maansa tunnetuimpia elokuvantekijöitä.

R. Isoviita

Miljoonia tuottanut leffasarja jumissa: Missä on Paddington 3?

Karhuherran ääninäyttelijä kertoi kuulumisia.

R. Isoviita

Uusi Frasier-sarja: Tuore paljastus antaa toivoa

Kelsey Grammer palaa tuttuun rooliinsa, mutta luvassa on myös muuta.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...