Hämäräperäinen tapaus: Viggo Mortensenin tähdittämässä Green Bookissa myös nähty Frank Vallelonga Jr. löytyi kuolleena kadulta

1.12.2022 23:43

Palkintomittelöissä menestyneen ja tosipohjaisen Green Book -elokuvan näyttelijäkaartiin kuulunut Frank Vallelonga Jr. on löydetty kuolleena New Yorkissa. Hänen ruumiinsa oli jätetty poliisin löydettäväksi bronxilaisen tehtaan lähelle.

Vallelonga Jr. näytteli Green Bookissa sen pääosatähti Viggo Mortensenin hahmon sukulaista. Mortensenin elokuvassa tulkitsema Frank Vallelonga perustui Vallelonga Jr:n tosielämän isään. Green Bookin lisäksi Vallelonga Jr. on nähty Sopranos-sarjassa rikollispomon roolissa.

60-vuotiaan näyttelijän ruumis löydettiin hätänumeroon soitetun puhelun jälkeen. Viranomaisten saapuessa paikalle hänet todettiin jo menehtyneeksi. Tapausta tutkitaan edelleen, mutta tässä vaiheessa Vallelonga Jr:n kuolinsyyksi epäillään huumeiden yliannostusta. Tapauksessa on tiettävästi tehty myös ainakin yksi kiinniotto. 35-vuotias mies on pidätetty siihen liittyen.

 

Lähteet: Deadline, IndieWire

Kuva: Nordisk Film/ Green Book, 2018

Lisää luettavaa