Scarlett Johanssonilta yllättävä käänne


Black Widow -roolinsa Marvelin elokuvauniversumissa viime vuonna jättänyt Scarlett Johansson tekee urallaan uuden askeleen. Aiemmin vahvasti elokuvarooleissa nähty tähti suuntaa nyt mm. kollegojensa Nicole Kidmanin ja Reese Witherspoonin tavoin pienemmälle ruudulle.

Viime vuosikymmenellä myös Esquire-julkaisun seksikkäimmäksi elossa olevaksi naiseksi valitsema Johansson on löytänyt vaihteeksi entistä vakavammin otettavan osan. Hän näyttelee seuraavaksi myyntimenestykseksi kohonneen Just Cause -jännityskirjan saman nimisessä tv-versioinnissa.

John Katzenbachin kirjoittama teos kertoo teloitustaan odottavasta miehestä ja toimittajasta, joka pyrkii todistamaan tuomitun syyttömyyden henkirikokseen. Toimittaja pääsee tavoitteissaan pitkälle, mutta sitten tappaja aktivoituu jälleen ja alkaa kylvää kauhua entistä rajummin. Alkuperäisessä teoksessa toimittaja on mies, mutta Johanssonin tähdittämässä sarjassa päähenkilön sukupuoli on muutettu naiseksi.

Johanssonia ei tähän mennessä ole muutamia vierailurooleja lukuun ottamatta varsinaisesti nähty tv-sarjoissa. Suoratoistopalvelu Amazonin tilaama Just Cause on hänen ensimmäinen varsinainen tv-pääroolinsa. Hän toimii myös yhtensä sarjan tuottajista.


Lähteet: Variety, The Wrap

Kuva: Disney/Marvel/ Black Widow, 2021

R. Isoviita 29.11.2022 klo 13:41

Uusimmat uutiset

Tom Hanks saa digitaalisen nuorennuskäsittelyn ”Tom Cruisen” jäljissä

Paluu tulevaisuuteen -ohjaaja Robert Zemeckis jälleen uraauurtavan teknologian parissa.

R. Isoviita

Vankilaan tuomittu ohjaaja päästettiin vapaaksi ”väliaikaisesti”

Kansainvälisesti maansa tunnetuimpia elokuvantekijöitä.

R. Isoviita

Miljoonia tuottanut leffasarja jumissa: Missä on Paddington 3?

Karhuherran ääninäyttelijä kertoi kuulumisia.

R. Isoviita

Uusi Frasier-sarja: Tuore paljastus antaa toivoa

Kelsey Grammer palaa tuttuun rooliinsa, mutta luvassa on myös muuta.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...