Squid Game -näyttelijää syytetään ahdistelusta

27.11.2022 14:03

Netflixin katsojasuosikiksi viime vuonna kohonneen Squid Gamen näyttelijä O Yeon-su (toisinaan muodossa Oh Young-Soo, 오영수) on kohdannut ikävän syytöksen. Kuvitteellisesta kuolemanpelistä kertoneen sarjan pelaajavanhusta näytellyt O on väitetysti kosketellut sopimattomasti erästä naista vuonna 2017.

Sarjan roolistaan myös ensimmäisenä eteläkorealaisena parhaan sivuosanäyttelijän Golden Globella palkittu O on kiistänyt syytteen. 78-vuotias O on puolustautunut toteamalla, että hän oli vain pidellyt kyseistä naista kädestä kulkiessaan tämän kanssa järven ympäri. On mukaan nainen oli väittänyt hänelle, ettei tekisi asiasta numeroa. O on myös kertonut pyytäneensä anteeksi, mutta kieltäytyy myöntävänsä naisen syytöksen olevan totta.

Asia oli viranomaisten käsittelyssä jo viime joulukuussa, mutta tuolloin O ei joutunut väitetystä teostaan tilille. Uhrin pyydettyä asian käsittelyä uudelleen sen tutkinta aloitettiin jälleen. Paikallinen syyttäjä on todennut, ettei kaikki korealaismedian uutisointi asiasta ole sisältänyt täyttä totuutta.

 

Lähteet: The Guardian, CBR, Variety

Kuva: Netflix

Lisää luettavaa