Takaisin Narniaan – Netflix puuhaa isoa rebootia

Disneyn vuosina 2005-2010 julkaisema Narnia-elokuvien sarja on jo niin vanha, että uuden suunnittelu on noussut aiheelliseksi. Tällä erää hommiin on tarttumassa suoratoistopalvelu Netflix.

Narnian fantasiamaailma siinsi Netflixin väen silmissä kuitenkin myös jo aiemmin, sillä Netflixillä on suunniteltu Narnia-elokuvia myös vuonna 2018. C. S. Lewis'in kuulun kirjasarjan kääntäminen elokuviksi juuttui kuitenkin paikoilleen mm. koronapandemian takia. Ennen pysähdystä leffasarjalle ehdittiin palkkaamaan käsikirjoittaja - Matthew Aldrich (Coco).

Nyt pyörät ovat jälleen nytkähtäneet liikkeelle. Vaikka varsinaisia kiinnityksiä ei ole vielä tehty, näyttää vahvasti siltä, että Netflixillä halutaan uusien Narnia-rainojen ohjaajaksi tavallisesta poikkeavampi nimi. Yhtiön ohjaajaehdokaslistan kärjessä on Greta Gerwig, joka parhaillaan valmistelee Margot Robbien tähdittämää Barbie-leffaa. Kolmella Oscar-ehdokkuudella huomioitu Gerwig on myös näyttelijä ja käsikirjoittaja, jonka luotsaamat draamakomediat Frances Ha ja Lady Bird eroavat huomattavasti Hollywoodin valtavirrasta.


Lähde: MovieWeb

Kuva: Disney/Narnian tarniat: Pirinssi Kaspian, 2008

R. Isoviita 15.11.2022 klo 14:29

Uusimmat uutiset