Pidätyksiä Denzel Washington -rainaan liittyen

Antoine Fuquan ohjaama The Equalizer esitteli Denzel Washingtonin tylynä entisenä merijalkaväen miehenä, joka päätyy ottamaan oikeuden omiin käsiinsä, kun hän saa tarpeekseen järjestäytyneestä rikollisuudesta ja virkavallan korruptoituneisuudesta. Vuonna 2014 valmistuneelle leffalle kuvataan Fuquan ja Washingtonin toimesta nyt jo toista jatko-osaa.

Pari päivää sitten The Equalizer 3:n kulisseissa tapahtui pieni myllerrys. Leffaa kuvataan Italiassa, mutta nyt sen ruokahuollosta vastanneen tiimin jäseniä on pidätetty. Paikalliset poliisivoimat saivat vihiä rikoksesta, kun yksi elokuvan catering-tiimin jäsenistä menehtyi yllättäen maanantaina sydänkohtaukseen. Hänen taskuistaan löytyi useita pussukoita kokaiinia.

Poliisi löysi etsintöjensä aikana kaikkiaan 120 grammaa kokaiinia. Nyt kaksi elokuvan catering-henkilöstön jäsentä on pidätetty epäiltynä huumekaupasta ja kolmas on menettänyt ajolupansa huumeiden hallussapidon takia.

Sisältääkö myös The Equalizer 3:n tarina huumekauppaa, se on vielä epäselvää. Washingtonin lisäksi Dakota Fanningin ja Gaia Scodellaron tähdittämän jatko-osan juonesta ei ole kerrottu oikeastaan mitään. Välikohtauksesta huolimatta elokuvan pitäisi olla valmis syyskuussa 2023.


Lähteet: Metro.co.uk, TMZ

Kuva: Sony/The Equalizer 3, 2022-23

R. Isoviita 04.11.2022 klo 03:55

Uusimmat uutiset