James Cameron sanoo suorat sanat Avatarin epäilijöille

Viimeistään vuoden 1997 Titanicilla kannuksensa alalla ansainnut ohjaaja James Cameron on uppoutunut syvälle Avatar-elokuvasarjaansa. Sen toinen osa, The Way of Water, nähdään valkokankailla joulukuussa, vaan Cameron katsoo jo pitkälle tulevaan: kolmannen elokuvan ensi-ilta on vasta 2024, mutta myös sen kuvaukset ovat Cameronin mukaan pääasiassa takana päin.

Yleisön keskuudesta Cameronin massiivista ja huippukallista tieteiskertomusta on moitittu ennalta-arvattavaksi. Cameronilla on epäilijöille kuitenkin selkeä viesti:

- Takaan, ettette osaa ennustaa [mitä siinä tarinassa tapahtuu]. Kaikkein eniten ihmiset vihaavat mennä elokuviin ja sanoa leffasta: "Jaaha, arvasin." Tämä ei ole ennalta-arvattava, ei mielestäni.

Cameronilla on selvästi täysi luotto tekemisiinsä myös studion puolelta. Hän on niitä harvoja tekijöitä, joiden edessä ei nikotella, kun rahasta on kyse. Cameronin mukaan hän seuraa tarinankertojan vainuaan, ja jos se vaatii 5 milj. dollarin lisäpanosta, summa sitten vain hankitaan.


Lähde: CinemaBlend

Kuva: Disney/Avatar: Way of Water, 2022

R. Isoviita 23.09.2022 klo 23:50

Uusimmat uutiset