Kasarikomedian uudelle versiolle tukku jatko-osia?

Koomikko Chevy Chasen tähdittämä Fletch-elokuvien sarja on eittämättä yksi niistä, jota kasariviihdettä kahlaavat eivät voi jättää huomiotta. Mysteeritarinoihin erikoistuneen Gregory McDonaldin luoma tutkiva reportteri Irwin "Fletch" Fletcher on seikkaillut myös yli kymmenessä kirjassa. Hahmo palaa valkokankaille (ja Paramountin suoratoistopalveluun) Mad Menistä muistettavan Jon Hammin näköisenä.

Confess, Fletch on saanut ennakkoon kohtalaisen hyvää palautetta. Murhaepäilystä omaa mainettaan puhdistavan ja valeasuihin mieluusti tukeutuvan reportterin seikkailulle on esim. Rotten Tomatoes -sivulla kerääntynyt jo 81% tuoreuslukema sen nähneiden arvostelijoiden palautteen ansiosta. Jon Hammin heittäytymistä Fletchiksi on kehuttu - yhtenä positiivisena seikkana on nähty se, että hän tekee hahmosta erilaisen kuin Chase aikoinaan.

Rainassa nähdään myös toinen Mad Men -kasvo, John Slattery. Näyttelijän asemassa hän ei päätä jatkosta, mutta hän pitää silti mahdollisena, ettei Fletchin paluu jäisi vain tähän elokuvaan.

- Näen noin kahdeksan jatko-osaa, tai yhdeksän [mahdollisena]. Luullakseni kirjoja on 11 ja elokuvia on jo tehty pari, joten tämä on kolmas, Slattery järkeilee.

Jon Hammille on vuosien saatossa soviteltu montaa muutakin manttelia mm. fanikunnan keskuudessa. Hän toivoisi pääsevänsä näyttelemään niistä myös toista, vähän kuuluisampaa kirjallisuudesta ja elokuvista tuttua hahmoa:

- [Fletch] löytää itsensä vähän väliä lain väärältä puolelta ja hänen pitää käyttää älyään ja muita avujaan päästäkseen selville vesille. Hänellä ei ole ehkä sellaista budjettia kuin James Bondilla on laitteisiinsa, mutta nokkeluutta ja kykyä lukea tilanteita kuitenkin. Ja kun nyt tuli mainituksi, totta kai: Minusta olisi hienoa päästä näyttelemään James Bondia.


Lähteet: IndieWire, Comingsoon.net

Kuva: Miramax (Robert Clark)/ Confess, Fletch, 2022

R. Isoviita 16.09.2022 klo 13:22

Uusimmat uutiset