Vanhat patut jaksavat heilua: Komediaveteraanit Aykroyd ja Chase zombieleffaan

Kanadassa kuvataan paljon luetun nuortenkirjailija ja toimittaja R. L. Stinen teokseen pohjaavaa leffaa. Teiniromanssiksi ja mysteerikertomukseksi luonnehditussa Zombie Town -rainassa nähdään luonnollisesti tuoreita kasvoja, mutta elokuvaan on kiinnitetty nyt myös varsinaisia komedian veteraaneja.

Leffassa esiintyvät nuorten Marlon Kazadin ja Madi Monroen ohella myös Dan Aykroyd ja Chevy Chase. Kaksikko on vanhoja Saturday Night Live -sketsishow'n uranuurtajia 1970-luvulta, joskin SNL-aikojensa jälkeen heidät on yleensä nähty eri tuotannoissa: Aykroyd luomissaan Haamujengi-kuvioissa ja Chase esim. toimittajarenttu Fletchin koomisissa seikkailuissa. Vielä ei ole tiedossa, mitä hahmoja Aykroyd ja Chase tässä elokuvassa näyttelevät.

Mm. Goosebumbs-kauhukirjasarjasta tunnetun Stinen Zombie Townissa kaksi teini-ikäistä ystävää, Mike ja Karen, lähtevät katsomaan samannimistä elokuvaa. Uneliaan kaupungin tunnelmat muuttuvat kuitenkin sen näytöksen myötä täysin, sillä elokuvan elävät kuolleet tunkevat valkokankaan läpi todellisuuteen. Tarinan elokuvaversion ohjauksesta vastaa aiemmin animaattorina kunnostautunut Peter Lepeniotis. Kyseessä on indiatuotanto.


Lähde: THR

Kuva: Dustintius/David Shankbone (CC)

R. Isoviita 30.08.2022 klo 12:19

Uusimmat uutiset