Kevin Costnerin eeppinen projekti etenee

Kuten jo tammikuussa uutisoimme, näyttelijä Kevin Costner on tekemässä paluuta kameran taakse. Costner työstää monen vuoden tauon jälkeen todella isoa elokuvaprojektia, yli vuosikymmenen ajanjaksolle Yhdysvaltain sisällissodan ympärille sijoitettua Horizonia.

Tähti nähdään Horizonissa myös kameran edessä, kuten suitsutetussa hittileffassaan Tanssii susien kanssa. Costnerille monella pallilla istuminen on tuttua, mutta edellisen kerran hän teki niin vuonna 2003 asemieskertomuksessaan Armoton maa. Horizonin kohdalla nyt jo 67-vuotias Costner on haalinut itselleen ohjauksen ja näyttelemisen lisäksi tuottajan tehtäviä.

Yksinään tähti ei kameran edessä kuitenkaan heilu. Horizonin näyttelijäkaartiin ovat liittyneet myös Jamie Campbell Bower (Stranger Things), Sienna Miller (American Sniper) ja Sam Worthington (Avatar).

Leffa on Costnerille intohimoprojekti. Sen onnistumiselle on selvästi suuret toiveet, sillä Costnerin päämääränä on aloittaa Horizonilla kokonainen trilogia. Eeppisen kertomuksen tuominen valkokankaille sisältää myös suuren riskin: Costnerin ohjaushistorian toinen jättiprojekti, The Postman, kompuroi lippuluukuilla 1997. 170 milj. dollaria maksanut seikkailudraama onnistui keräämään julkaisuvuonnaan vain runsaan 20 milj. dollaria.


Lähteet: Deadline, CinemaBlend, Box Office Mojo

Kuva: Pathé Films/ Armoton maa, 2003

R. Isoviita 14.08.2022 klo 18:26

Uusimmat uutiset

Seuraava Bond-leffa ei ala uudesta James Bondista

Tuottajilla on haku päällä.

R. Isoviita

Jurassic World: Leffasarja ei vaikutakaan väsähtäneeltä – lippukassa kilisee

Kolmas Jurassic World -leffa on ylittänyt maagisen rajan.

R: Isoviita

Venynyt ja venynyt Marvel-raina etenee viimein

Marvelin elokuvauniversumin kuudes vaihe lähenee vähä vähältä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...