Tomb Raideria viedään taas

Videopeli Tomb Raideriin liittyvä leffasarja kiinnostaa edelleen elokuvantekijöitä. Seuraava elokuva on kuitenkin muuta kuin ehkä ollaan odotettu.

Mm. Rocky- ja James Bond -rainoista tunnettu MGM ajautui aiemmin tänä vuonna Amazonin omistukseen. MGM:n valtavaan leffakatalogiin kuului myös Tomb Raider, jolle yhtiöllä oli suunnitteilla jatkoa.

Alicia Vikanderin vuonna 2018 tähdittämä raina näyttää nyt kuitenkin jäävän näyttelijän ainoaksi pistäytymiseksi tämän muinaisesineitä metsästävän seikkailijattaren osassa. MGM päästi hiljattain irti oikeuksistaan jatkaa Tomb Raider -elokuvia. Näin pääsi käymään, kun yhtiö ei ns. näyttänyt vihreää valoa esim. Misha Greenin suunnittelemalle Tomb Raider jatko-osalle tämän vuoden toukokuuhun mennessä. Oikeuksien rauettua ne palautuivat takaisin peliyhtiölle.

Tomb Raider -oikeudet nykyisin omistava Embracer Group on valmis myymään menestyspelin elokuvaoikeudet pian eteenpäin seuraavalle elokuvayhtiölle. Ostajatarjokkaita riittää, sillä myös Lara Croftin vetovoimaan riittää uskoa. Minne tahansa pelileffan oikeudet seuraavaksi päätyvätkin, tiedossa on todennäköisesti taas uusi Tomb Raider -reboot.


Lähde: The Wrap

Kuva: MGM/Warner Bros./ Tomb Raider, 2018

R. Isoviita 29.07.2022 klo 11:34

Uusimmat uutiset

Kevin Costnerin eeppinen projekti etenee

Intohimoprojekti.

R. Isoviita

Näyttelijä Anne Heche 1969-2022

Vakava onnettomuus.

R. Isoviita

Efektipuolen tekijöiden ahdingosta kaikuu karuja huhuja

Marvelin tallissakaan asiat eivät ole niin hyvin kuin ulospäin voi näyttää.

R. Isoviita

Karate Kid -leffasarja saa jatkoa, mutta ilman Jaden Smithiä

Uusi nuori, uudet murheet.

R. Isoviita

70’s Show’n tähti paljasti sairastuneensa vaikeasti

Ashton Kutcherilla oli hankala vuosi.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...