Missä ovat Aquamanin ja tämän salamannopean sankarikollegan tulevat soololeffat?

San Diegon Comic-Con-tapahtumassa on taas odotetusti esitelty runsas joukko tulevia suurtuotantoja. Tapahtuman antiin on kuulunut mm. The Walking Dead -sarjaa seuraavan uutuussarjan esittely ja Marvelin supersankarileffojen seuraavia vaiheita koskevia maukkaita paljastuksia. Myös kilpailija DC:n sarjakuviin pohjautuvista elokuvista on odotettu isosti lisätietoa, mutta sitä ei olekaan herunut.

Asia on siinä mielessä erikoinen, että jopa Marvelin paletista paljastunut, vuodelle 2024 suunniteltu uusi Fantastic Four -elokuva sai tapahtumassa suuremmin näkyvyyttä kuin DC:n jo ensi vuodelle aikataulutetut ja tähän mennessä kuvatut megaleffat The Flash ja Aquaman and the Lost Kingdom. DC:n ja Warner Brosin molemmat supersankariseikkailut jätettiin oikeastaan täysin pois yhtiöiden perinteisestä Comic-Con-esittelystä. Aivan äänettä yhtiöt eivät olleet, sillä esim. Dwayne Johnsonin lokakuussa julkaistava Black Adam -raina iskostettiin kävijöiden mieliin savu- ja valoefektein.

Warner Brosin sisäpiiristä on viestitty, etteivät niin Aquaman-jatko-osa kuin The Flashin oma sooloelokuva olisi vielä niin pitkällä, että niistä olisi voinut tarjota kävijöille minkäänlaista maistiaista. Toisaalta yhtiö on pystynyt aiempina vuosina tarjoamaan makupaloja hyvin etukäteen: esim. Zack Snyderin vuoden 2016 Batman v Superman sai kunnolla näkyvyyttä Comic-Conissa vuonna 2015.

Hiljaisuuteen uusien DC-leffojen ympärillä voi etsiä syitä The Flash -tähti Ezra Millerin ja Aquaman-leffasarjan sivuosassa nähtävän Amber Heardin ympärillä vellovista skandaaleista. Kumpaakaan näyttelijää ei varsinaisesti nähty myöskään Warner Brosin promotessa Shazam 2 -elokuvaansa. Tässä yhteydessä The Flashiä väläytettiin yleisölle, mutta Millerin kasvoja väläyksessä ei nähty.


Lähde: Variety

Kuva: Warner Bros./Aquaman, 2018

R. Isoviita 24.07.2022 klo 16:49

Uusimmat uutiset

Kevin Costnerin eeppinen projekti etenee

Intohimoprojekti.

R. Isoviita

Näyttelijä Anne Heche 1969-2022

Vakava onnettomuus.

R. Isoviita

Efektipuolen tekijöiden ahdingosta kaikuu karuja huhuja

Marvelin tallissakaan asiat eivät ole niin hyvin kuin ulospäin voi näyttää.

R. Isoviita

Karate Kid -leffasarja saa jatkoa, mutta ilman Jaden Smithiä

Uusi nuori, uudet murheet.

R. Isoviita

70’s Show’n tähti paljasti sairastuneensa vaikeasti

Ashton Kutcherilla oli hankala vuosi.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...