Stranger Things -tähti kokeilee uutta uraa

Netflix-suosikki Stranger Thingsin päätepiste lähenee vähitellen. Sarjan luojat, veljekset Matt ja Ross Duffer, ovat lupautuneet tekemään sille vielä vähän jatkoa, mahdollisesti vuonna 2024 julkaistavan viidennen tuotantokauden. Samalla moni Stranger Thingsistä tuttu kasvo tähyää jo uusia projekteja.

Sarjan nuorisojoukon Mike Wheelerinä tunnetuksi tullut Finn Wolfhard aikoo astua yhä vahvemmin kameran taakse. Joulukuussa 20 vuotta täyttävä Wolfhard on käsikirjoittanut yhdessä näyttelijätoverinsa Billy Brykin ensimmäistä pitkää elokuvaansa, jossa hän aikoo toimia myös toisena ohjaajana.

Bryk ja Wolfhard nähtiin yhdessä elokuvassa Ghostbusters: Afterlife. Myös Brykin ja Wolfhardin esikoispitkä, Hell of A Summer, on tyylilajiltaan kauhukomedia.

Projekti ei ole Wolfhardin ensimmäinen ohjauskokemus, sillä hän on ehtinyt myös saada palkintomenestystä kameran takana. Wolfhardin lyhytelokuva Night Shifts voitti yleisöpalkintojen hopeasijan parhaan kanadalaisen lyhytelokuvan kilpasarjassa, Fantasia Film Festival -tapahtumassa, pari vuotta sitten.


Lähteet: SlashFilm, Collider

Kuva: Sony/Ghostbusters: Afterlife, 2021

R. Isoviita 14.07.2022 klo 13:18

Uusimmat uutiset

Kevin Costnerin eeppinen projekti etenee

Intohimoprojekti.

R. Isoviita

Näyttelijä Anne Heche 1969-2022

Vakava onnettomuus.

R. Isoviita

Efektipuolen tekijöiden ahdingosta kaikuu karuja huhuja

Marvelin tallissakaan asiat eivät ole niin hyvin kuin ulospäin voi näyttää.

R. Isoviita

Karate Kid -leffasarja saa jatkoa, mutta ilman Jaden Smithiä

Uusi nuori, uudet murheet.

R. Isoviita

70’s Show’n tähti paljasti sairastuneensa vaikeasti

Ashton Kutcherilla oli hankala vuosi.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...