Tulossa: Vuoden 2002 hittileffalle yllättäen jatkoa – tutut näyttelijät mukana

N. 5 milj. dollarin budjetilla tuotettu Kreikkalainen naimakauppa maksoi kulunsa komeasti takaisin, sillä se kahmi lippukassoilta ympäri maailmaa peräti yli 368,7 milj. dollaria. Romanttinen ja äänekäs komedia sai toisen osan vuonna 2016, 14 vuotta ensimmäisen osan valmistumisen jälkeen. Nyt leffasarjan pääosassa nähty Nia Vardalos on tiedottanut, että tekeillä on taas uusi Kreikkalainen naimakauppa -raina.

Ilmoitus on ehkä yllättävä, sillä elokuvasarjan kakkososa ei ollut lähestkään niin suuri hitti kuin ensimmäinen: n. 18 milj. dollarin budjetilla tuotettu Kreikkalainen naimakauppa 2 onnistui keräämään lipputuloja "vain" 90,6 milj. dollaria. On myös mysteeri, kenen naimakauppoja kolmannessa elokuvassa hierottaisiin.

Vardalosin näyttelemän Toulan ja Josh Corbettin näyttelemän Ianin paluuta lupaileva kolmas osa saattaa keskittyä pariskunnan jälkikasvun hääjuhliin. Toisaalta elokuvasarjan toisessa osassa vihjailtiin Toulan ja Ianin suhteen väsähtämisestä, joten luvassa voi myös olla avioero ja hirmuista hössötystä Toulan uudesta suhteesta. Vardalosin, joka myös ohjaa uuden leffan, ilmoituksen mukaan uutta jatko-osaa kuvataan parhaillaan Kreikassa.


Lähteet: Collider, SlashFilm

Kuva: Nordisk Film/Kreikkalainen naimakauppa, 2002

R. Isoviita 23.06.2022 klo 13:52

Uusimmat uutiset