Räjähtävää toimintaa: Duke Nukemia yritetään kääntää elokuvaksi jälleen kerran

Jonnethan eivät tietenkään muista, mutta PC-pelejä jo ennen Pentium-aikaa takoneet tietävät, mistä puhutaan, kun mainitaan Duke Nukem. 1990-luvun alussa startannut videopelisarja oli aikansa Counter Strike, joskin sankari toimi siinä vihollista vastaan ilman apuja. Peliä on yritetty saattaa myös elokuvan muotoon, mutta toistaiseksi edistys ei tällä saralla ole ollut kummoista.

Nyt suositun Cobra Kai -sarjan taustalta tutut Josh Heald, Jon Hurwitz ja Hayden Schlossberg ovat astuneet leffaprojektin johtoon. Tuotantoyhtiö Legendary Entertainmentin taustatuella kolmikko yrittää saada yliampuvasta kasaritoiminnasta vaikutteensa hankkineen pelin viimein valkokangaselokuvaksi.

Virallista ilmoitusta siitä, keitä elokuvan pääosissa nähtäisiin, ei tässä vaiheessa vielä ole annettu. Fanikunnalla on kuitenkin jo suosikkiehdokas paksuniskaisen Duken rooliin. Nimi on sama, joka liitettiin jo 2018 valmisteilla olleeseen Duke Nukem -leffaversiointiin: John Cena. Peacemaker-sarjan nimikkohahmona hauskuuttanut lihaskimppu on joidenkin mielestä ainut oikea henkilö myös Dukeksi.


Lähteet: MovieWeb, THR

Kuva: 3D Realms

R. Isoviita 11.06.2022 klo 23:59

Uusimmat uutiset