Ben Affleckin seuraava elokuva kertoo… kengistä?

Ben Affleck palaa taas tosipohjaiseen aihepiiriin seuraavalla elokuvallaan. Ohjaaja ja näyttelijä suunnittelee nyt tekevänsä elokuvan, joka liittyy kenkäteollisuuteen. Aihepiiri ei ehkä kuulosta kovin kiinnostavalta, mutta tästä huolimatta rainaan on jo kiinnitetty joukko nimekkäitä näyttelijöitä.

Affleckin tuleva ohjaustyö käy läpi urheilukengistään tunnetun Niken tarinaa. Vielä nimeämätön draama kuvaa tossujen myyntimiehenä toimineen Sonny Vaccaron ja Niken nousua urheiluteollisuuden isoksi peluriksi. Vaccarona elokuvassa on Affleckin vanha näyttelijä- ja käsikirjoittajaystävä Matt Damon. Myös Affleck nähdään kameran edessä, sillä hän näyttelee Niken toisen perustajan, Phil Knightin, osaa.

Muita elokuvaan kiinnitettyjä tähtiä ovat mm. Jason Bateman, Viola Davis, Chris Tucker ja Marlon Wayans. Amazon Studiosin yhteistuotanto jatkaa viime vuosina tehtyjen yritysmaailmaelokuvien sarjaa, joihin voi lukea esim. hampurilaisketju McDonald'sin taustoja valottaneen The Founder -elokuvan ja keksijäkuvaus Joyn.


Lähteet: Deadline, The Wrap

Kuva: Warner Bros./ Argo, 2012

R. Isoviita 10.06.2022 klo 22:47

Uusimmat uutiset