Voisiko Johnny Depp sittenkin palata Pirates of the Caribbean -leffoihin?

Samalla kun ex-pariskunta Johnny Deppin ja Amber Heardin kädenvääntö oikeudessa jatkuu, molempien urat ovat kokeneet kolhuja. Heardin esittämät syytökset asettivat Deppin uran vaakalaudalle, mutta kun osoittautui, ettei Heardin oma käytös suhteen aikana ollut ongelmatonta, suuri yleisö reagoi asiaan esim. vetoomuksellaan Heardin Aquaman-roolia kohtaan. Tällä hetkellä Heardin haluaa pois Aquaman 2 -elokuvasta (Aquaman and the Lost Kingdom) kaikkiaan 4,1 miljoonaa allekirjoittajaa.

Johnny Deppin megakuuluisuuteen nostanut Pirates of the Caribbean -leffasarja seilaa edelleen ilman tarkkaa tietoa seuraavasta ensi-illasta. Sarjaa on kuitenkin päätetty jatkaa, vaikka Deppin tie merirosvokapteeni Jack Sparrow'n roolissa nousi pystyyn. Koska monipolvisen oikeudenkäyntiprosessin aikana on sittemmin käynyt ilmi, ettei Heard ehkä ole jutussa pelkkä uhri, olisiko Deppillä nyt mahdollisuus palata tuttuun rooliinsa?

Vastauksen asiaan tarjoaa leffasarjaa tuottanut Jerry Bruckheimer:

- Ei tässä tilanteessa. Tulevaisuuden suhteen ei ole vielä tehty päätöksiä.

Tiettävästi Pirates of the Caribbean -elokuvasarjassa on työn alla ainakin kaksi eri käsikirjoitusta. Niistä toista on kehitelty Harley Quinn -roolistaan Suicide Squad -elokuvissa muistettavalle Margot Robbielle. Mutta Bruckheimerin mukaan kummassakaan käsikirjoituksessa ei nyt ole Jack Sparrow'ta.


Lähteet: CinemaBlend, Change.org

Kuva: Disney/ Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, 2017

R. Isoviita 16.05.2022 klo 00:00

Uusimmat uutiset