Robbie Williamsin elämästä kuvataan leffaa – tähti nähdään elokuvassa myös itse

Valtavan läjän Brit Awards -palkintoja kahminut ja kirkkaasti yli 75 miljoonaa levyä myynyt Robbie Williams on jonkin aikaa ollut ehkä vähemmän näkyvissä kuin aiempina vuosinaan. Artistin tuorein, omalla nimellään julkaisema, single on vuodelta 2019. Tänä vuonna brittilaulaja on aktivoitunut uudella tapaa: Williamsin elämästä kuvataan elokuvaa.

Take That -poikabändistä 1990-luvulla tutuksi tullut Williams on soolourallaan rikkonut ennätyksiä esim. esitystensä lipunmyynnissä. Mitä show-maailman kulisseissa on miehen uran varrella tapahtunut, se avartunee tekeillä olevan Better Man -raina myötä. Niin Hugh Jackmanin tähdittämän The Greatest Showman -musikaalin ohjaajana kuin Elton John -elokuva Rocketmanin tuottajana kunnostautunut Michael Gracey kuvaa Better Mania Australiassa parhaillaan.

Lapsuusajasta tähteyteen, Williamsin kehnompiin vuosiin ja uuteen nousuun kulkevassa elokuvassa musiikkitähteä näyttelee mm. nuori Jonno Davies. Myös Williams itse nähdään elokuvassa, omana itsenään. Muita elokuvan näyttelijöitä ovat mm. Alison Steadman (The King's Man) ja Steve Pemberton (Herrasmiesliiga). Leffa ei ennakkotietojen perusteella jähmety kuivaan luennointiin, vaan se sisältää myös satiirisia piirteitä. Se on vielä avoinna, milloin Better Man saapuu katsottavaksi.Lähteet: Deadline, Variety

Kuva: Drew de F Fawkes (CC)

R. Isoviita 11.05.2022 klo 00:00

Uusimmat uutiset

Jurassic World: Leffasarja ei vaikutakaan väsähtäneeltä – lippukassa kilisee

Kolmas Jurassic World -leffa on ylittänyt maagisen rajan.

R: Isoviita

Venynyt ja venynyt Marvel-raina etenee viimein

Marvelin elokuvauniversumin kuudes vaihe lähenee vähä vähältä.

R. Isoviita

Hohdon tarina ei saa jatkoa valkokankailla

Heikko tulos.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...