Lämmittänee fanien mieltä: Zack Snyder sai erityistä tunnustusta

31.3.2022 07:47

On paljolti kiittäminen fanijoukon rummutusta, että Zack Snyderin kertaalleen haudattu Justice League saantiin lopulta julki viime vuonna. Snyderin vision kannattajat ovat vaatineet Warner Brosilta myös jatkoa elokuvalle suosikkiohjaajansa luotsaamana. Sitä yhtiö ei ole luvannut tarjota, mutta muuten Justice Leaguen tiimoilta kuuluu hyvää.

Viikonloppuna järjestetty Oscar-gaala muutti vanhan palkintojuhlan kuvioita niin, että myös ns. tavallisilla elokuvankävijöillä oli tilaisuus äänestää voittajaa omista suosikeistaan. Snyder-fanit olivat jälleen selvästi hereillä, sillä sekä hänen Justice League -versiointinsa että zombie-rainansa Army of the Dead on nyt listattu virallisesti Oscarien fanikategorioiden voittajiksi.

Vaikka Snyderin näkemystä Justice Leaguen jatkosta ei näillä näkymin olekaan tulossa, DC-elokuvien sarja jatkuu. Basic Instinct -stara Sharon Stonen kerrotaan käyvän viimeisiä neuvotteluja roolistaan DC-hahmona. Stone on astumassa roistorooliin, Crisis on Infinite Earth -sarjakuvassakin esitellyn Ted Kordin Victoria-vaimon osaan. Ted Kord tunnetaan sarjakuvissa Batmanin tavoin erilaisiin apuvälineisiin luottavana Blue Beetlenä.

Blue Beetle -rainaa ohjaa Snyderin sijasta Angel Manuel Soto. On yhä epäselvää, nähdäänkö leffassa myös Ted Kord, mutta ainakin siinä seikkailee Blue Beetlen tuoreimpiin inkarnaatioihin kuuluva Jamie Reyes. Reyesin osaan on kiinnitetty Cobra Kai -sarjasta tuttu Xolo Maridueña.

 

Lähteet: ScreenRant, Comingsoon.net

Kuva: Warner Bros./HBO/ Zack Snyder’s Justice League, 2021

Lisää luettavaa