Nicolas Cagella on ikävää kerrottavaa leffasarjastaan

Nicolas Cagen tähdittämä National Treasure -elokuvasarja on seikkailulajityypin tykättyjä edustajia. Vuosina 2004 ja 2007 valmistuneille National Treasure -rainoille on kyselty ja suunniteltu myös jatkoa, mutta toistaiseksi sellaista ei ole kuulunut. Nyt Cagella on asiasta ikävää kerrottavaa.

- Usein käy niin, että nämä asiat, joista luemme, ovat vain olettamuksia vailla minkäänlaista perustaa tai lähdettä. Siltä samalta minusta tuntuu National Treasure 3:n kohdalla. 14 vuotta on kulunut. Valoa ei häämötä tunnelin päässä, ja siinä se, Cage toteaa.

Jotain positiivista National Treasure -fanien näköpiirissä on kuitenkin: Viime vuoden lopulla ilmoitettiin elokuvasarjan maailmaan sijoitetusta tv-sarjasta, joka on tekeillä Disney+-palveluun. Alkuperäisten leffojen tuottaja Jerry Bruckheimer on projektissa mukana, ja sarjaa ohjaa Mira Nair (Turhuuden turuilla). Se keskittyy seuraamaan parikymppistä Jess Moralesia, joka lähtee metsästämään kadonnutta aarretta ja selvittämään sukunsa saloja. Moralesia näyttelee Lisette Alexis (Total Eclipse), ja hänen vastanäyttelijöistään löytyy mm. Catherine Zeta-Jones (mm. Zorron legenda), jonka hahmoa on kuvailtu mustan pörssin antiikkikaupan tuntevaksi miljonääriksi.


Lähteet: SlashFilm, Deadline, Comicbook.com

Kuva: Disney/ National Treasure: Kansallisaarre, 2004

R. Isoviita 11.03.2022 klo 14:38

Uusimmat uutiset

Martin Scorsesen leffasuunnitelma kalskahtaa kuin Mel Gibsonilta napatulta

Lopputulos luultavasti on erilainen.

R. Isoviita

Pienen merenneidon uuden versioinnin maskeerauksesta syntyi yllättävä jupakka

Taustalla piirrosanimaatioon liittyvä syy.

R. Isoviita

Viime vuoden yllätyshitin tähti kertoo, tuleeko leffalle myös jatkoa

Michelle Yeohilla riittää nyt töitä.

R. Isoviita

Joaquin Phoenixin leffa jäissä

Pillit toistaiseksi pussiin.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...