Michael Jacksonin elämäkertaleffalla kovatasoinen käsikirjoittaja

Edesmenneen huipputähti Michael Jacksonin elämää on ruodittu jo useissa kohudokumenteissa. Lapsitähdestä virtuoosimaiseksi musiikkimaailman supertähdeksi singahtaneen Jacksonin kuolemasta tulee ensi kesänä jo 13 vuotta. Nyt hänestä on tekeillä fiktioelokuva.

Jacksonin elämäkertaleffan työstäminen aloitettiin jo loppuvuodesta 2019, mutta asiat ovat sen jälkeen edenneet hitaammin. Elokuvan käsikirjoitus on kuitenkin valmis, ja siitä vastaa kolmesti Oscar-ehdokkuudella huomioitu huipputekijä John Logan. Vaikka miehen nimi ei olisikaan kaikille tuttu, hänen töitään on nähnyt moni: Logan on käsikirjoittanut mm. elokuvia Gladiator, Sweeney Todd - Fleet Streetin paholaisparturi, 007 Skyfall ja 007 Spectre, joista kaksi jälkimmäistä ovat Bond-leffasarjan toiseksi ja kolmanneksi menestyneimmät osat.

Popin kuninkaaksi tituleeratun Jacksonin elämäkertaleffa kulkee nimellä Michael. Sen on ennakkoon kerrottu olevan mutkikkaan miehen syvällinen henkilökuva. Tämä tarkoittaa, ettei Jacksonin kohutumpaa puolta jätetä elokuvassa täysin käsittelemättä. Elokuvan taustalla toimii kehutun The Queen -raina Bohemian Rhapsodyn tuottaja Graham King. Kuten Bohemian Rhapsodyssa, myös Michaelissa on mukana kuulujen esitysten uusia tulkintoja. Projektilla on tiettävästi Jacksonin perikunnan hyväksyntä.


Lähteet: Deadline, SlashFilm

Kuva: Constru-centro

R. Isoviita 08.02.2022 klo 23:32

Uusimmat uutiset