Huhu: Joker 2:n toteutuminen lähenee

30.1.2022 23:34

Batman-pahis Jokerin sooloelokuvaa vuodelta 2018 kiiteltiin laajalti. Joaquin Phoenixin tähdittämä leffa koettiin sekä Oscar- että BAFTA-mittelöissä niin hyväksi, että näyttelijä voitti roolistaan sekä parhaan miespääosan Oscarin että parhaan miespääosan BAFTAn. Aiemmin Phoenix on saanut vain ehdokkuuksia näille palkinnoille.

Todd Phillipsin ohjaamalle leffalle ei virallisesti ollut jatkosuunnitelmia vielä 2019, mutta tekijät eivät ole olleet täysin ajatusta vastaankaan. Esim. Joaquin Phoenix on antanut ymmärtää, ettei hän olisi täysin jatko-osaa vastaan, vaikkei häntä aiemmin olekaan nähty useamman elokuvan sarjoissa.

Nyt huhutaan, että Joker 2:lle olisi olemassa jo ensimmäinen käsikirjoitusluonnos, joskaan sen sisällöstä ei ole tehty paljastuksia. Warner Bros. -studion nimetön sisäpiiriläinen on lisäksi kertonut, että elokuva voi parhaassa tapauksessa edetä tuotantoon jo ensi vuonna. Phoenixin ja Phillipsin paluuta Jokerin pariin ei ole vielä virallisesti vahvistettu, mutta se saattaa siis olla myös mahdollista.

 

Lähde: MovieWeb

Kuva:Warner Bros./ Joker, 2019

Lisää luettavaa