Ghost Rideriksi Ghost Riderin paikalle – tulikallon rooliin on tunkua

Hurjapäinen Johnny Blaze möi sielunsa paholaiselle vuoden 2007 Marvel-sarjakuvafilmatisoinnissa Ghost Rider. Tuolloin Nicolas Cage tähditti leffaa ja myös sen jatko-osaa vuonna 2012. Sittemmin Ghost Rider on haluttu tuoda ruutuihin uudelleen, mutta Cagen sijaan rooliin kaavaillaan toista näyttelijää.

Spekulaatiot siitä, kuka saa tulikalloisen motoristin osan seuraavaksi, ovat velloneet jo jonkin aikaa. Yksi fanisuosikeista on Keanu Reeves. Ehdokkaista löytyy lisäksi Norman Reedus, joka on nähty kaksipyöräisen selässä useasti niin The Walking Deadissa kuin vuodesta 2016 asti tehdyssä tositv-sarjassa Ride with Norman Reedus. Reedus ilmoitti viime kesänä Comicbook.com:in haastattelussa haluavansa näytellä Ghost Rideria.

Mutta kummankaan valinta rooliin ei ole selvää. Yhtä Ghost Rider -versiota jo S.H.I.E.L.D. Agentit -toimintasarjassa näytellyt Gabriel Luna on myös ilmaissut kiinnostuksensa palata sarjakuvahahmon nahkoihin. Näyttelijä on nyt jakanut fanitaiteestaan kuulun BossLogicin tekemän Ghost Rider -kuvan Twitter-seuraajilleen valmiudessa olemiseen viittaavalla aihetunnisteella. Lunan piti jo aiemmin palata Ghost Rideriksi hahmon spin off -sarjassa, joka harmillisesti kuitenkin jäi tekemättä.


Lähteet: EW, MovieWeb

Kuva: Columbia Pictures/Marvel Entertainment/ Ghost Rider: Koston henki, 2012

R. Isoviita 29.12.2021 klo 21:42

Uusimmat uutiset

Viime vuoden kamppailupätkä Mortal Kombat saa jatkoa

Hahmoja riittää useampaankin osaan.

R. Isoviita

Disney vastasi Peter Dinklagen kritiikkiin

Konsulttiapua on haettu.

R. Isoviita

Tuorein Spider-Man-leffa tekee kovaa tiliä edelleen

Tekijöillä tähtäimessä myös muuta.

R. Isoviita

Johnny Deppillä on uusi rooli

Hollywoodin ulkopuolella.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...