Marvelin Blade – mitä tulevasta leffasta tiedetään nyt?

1990-luvulla valkokankaille päätynyt Marvel-hahmo Blade saa pitkän tauon jälkeen jälleen oman elokuvan. Wesley Snipesin sijasta supersankarin ja puolivampyyrin osassa nähdään Mahershala Ali, jonka roolitusta Snipes kehui jo heinäkuussa.

Tiedot leffasta ovat olleet vähäisiä, mikä ei sinänsä ole erikoista, sillä Marvel ei muiden suurien studioiden tapaan juuri anna suurien salaisuuksien valua julki ennen aikojaan. Tuoreimman vahvistetun tiedon mukaan Bladen uuteen tulemiseen on kiinnitetty myös Delroy Lindo, joka jätti The Good Fight -sarjan vakioroolinsa aiemmin tänä vuonna.

Lindon hahmon nimi on kuitenkin vielä mysteeri. Elokuvaan liittyvissä spekulaatioissa on noussut esiin myös sellaisia Marvel-näyttelijöitä kuin Elizabeth Olsen ja Benedict Cumberbatch, joskin tällä hetkellä ei ole mitään varmuutta siitä, että niin Scarlet Witch kuin Doctor Strangekaan esiintyisivät Bladen rinnalla.

Lisää näyttelijöitä kuitenkin viimeistään ensi vuonna, sillä Marvelin virallisella Twitter-tilillä Bladen julkaisuajaksi ilmoitettiin aiemmin lokakuu 2022. Sittemmin kyseinen ilmoitus on poistettu ja yhtiön julkaisukalenteria muokattu uuteen uskoon, mutta Blade saattaa hyvinkin ilmestyä valkokankaille vuonna 2023. Leffan käsikirjoittaja on Stacy Osei-Kuffur (Watchmen) ja ohjaaja Bassam Tariq (Mogul Mowgli).


Lähteet: Deadline, Collider, Bleeding Cool

Kuva: Marvel

R. Isoviita 20.11.2021 klo 21:03

Uusimmat uutiset

Tom Hollandin Spider-Man saattaakin jatkaa vielä toisen trilogian verran

Hollandin uusin Hämähäkkimies-seikkailu saa ensi-iltansa joulukuussa.

R. Isoviita

Legendaarisen, tekemättä jääneen Dyynin kuvakäsikirjoituksesta maksettiin miljoonia

Kulttiohjaajan rainassa oli tarkoitus olla mukana mm. Pink Floyd, Salvador Dalí ja Orson Welles.

R. Isoviita

Keanu Reeves ja Sandra Bullock kommentoivat Marvel-huhuja

Kumpaakaan ei ole vielä nähty Marvel Studiosin elokuvissa tai -sarjoissa.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...