Erikoinen tilanne The Beatles -aiheisen leffan kulisseissa – ohjaaja lähti

The Beatles kiinnostaa elokuvien aiheena, vaikka yhtyeen hajoaminen tapahtui yli puoli vuosisataa sitten, eikä sen jäseniäkään ole elossa enää kuin kaksi. Mm. John Lennon -elämäkertakuvaus Nowhere Boyn ja Yesterday-fantasiamusikaalin jatkoksi on tekeillä bändin managerin toimineen Brian Epsteinin (kuvassa keskellä) vaiheita valottava Midas Man. Leffan kuvauksissa on kuitenkin tapahtunut erikoinen käänne.

Mm. Lady Gagan, U2:n ja Madonnan musiikkivideoita ohjannut ruotsalaislähtöinen Jonas Åkerlund on ollut kiinnitettynä Midas Manin ohjaajaksi, mutta hänen kerrotaan lähteneen elokuvan kuvauksista. Tilanne vaikutti niin pahalta, että elokuva- ja tv-viihteen äänenkannattaja Deadline ehti jo kertoa elokuvan tekemisen pysähtyneen kokonaan.

Mutta elokuvan tuotannon antaman lausunnon mukaan seikka ei olekaan niin:

- Jonas Åkerlund pitää taukoa elokuvasta. Kunnes jotakin asiat kirkastuvat, emme pysty kommentoimaan tätä laajemmin. Sillä välillä voimme vakuuttaa Midas Manin kuvausten jatkuvan Lontoossa nyt marraskuussa joulutaukoon asti. Kuvaukset jatkuvat varhain tammikuussa Los Angelesissa.

Mm. Emily Watsonin, Eddie Marsanin, Lukas Gagen ja Jacob Fortune-Lloydin tähdittämän leffan uutta ohjaajaa etsitään parhaillaan. Åkerlundia sen kuvauspaikalla tuskin enää nähdään, sillä ohjaajalle on tullut muita kiireitä. Viimeisen tiedon mukaan Midas Manin kuvauksia on kuitenkin pyritty jatkamaan poikkeusjärjestelyin ainakin huomiseen.


Lähteet: Deadline, Collider, Variety

Kuva: Eric Koch / Anefo (CC)

R. Isoviita 04.11.2021 klo 13:01

Uusimmat uutiset