Huhu: Jim Carreylle Marvel-rooli

Jim Carrey palaa pahistelemaan Sonic the Hedgehog -seikkailun Robotnikina näillä näkymin taas ensi vuonna, kun leffasarjan toinen osa valmistuu. Tämä ei jääne Carreyn lähivuosien ainoaksi pahisrooliksi, sillä näyttelijän huhutaan liittyvän Marvel-elokuvamaailmaan.

Vahvistamattomien tietojen mukaan Carrey on kiinnitetty Marvel-roisto M.O.D.O.K.:in osaan mm. She-Hulk-sarjaan ja mahdollisesti myös Ant-Man and the Wasp: Quantumania -elokuvaan. Tämä Stan Leen ja Jack Kirbyn luoma hahmo on huippuälykäs pahis, joka liikkuu leijailevalla tuolilla ja pystyy ohjailemaan heikompilahjaisiaan vaikeuksitta. Hahmon nimi tulee sanoista Mental Organism Designed Only for Killing, eli vapaasti kääntäen Vain Tappamiseen Luotu Psyykkinen Organismi.

Carreylle sarjakuvaleffaroolit eivät toki ole vieraita. Hänen uransa suorastaan ampaisi nousuun 1990-luvulla Dark Horse Comicsin sarjakuvaan pohjautuvan Mask - naamio -komedian myötä ja vuonna 1995 Carrey nähtiin Batman-pahis Arvuuttajana leffassa Batman Forever. Marvel-kustantamon hahmoja Carrey ei kuitenkaan ole vielä näytellyt, ellei sellaisiksi lasketa Kick-Ass-elokuvasarjan ns. oikeudenpuolustaja Colonel Stars and Stripesia. Kick-Ass-sarjakuvia on julkaissut Icon, jonka Marvel kuitenkin omistaa.


Lähteet: CBR, We Got This Covered

Kuva: Universal/ Kick-Ass 2, 2013

R. Isoviita 02.11.2021 klo 14:46

Uusimmat uutiset

Rust-elokuvan tragedia: Sheriffi on löytänyt tietoa patruunoiden alkuperästä

Myös Alec Baldwin antoi uuden haastattelun tapaukseen liittyen.

R. Isoviita

Tom Hollandin Spider-Man saattaakin jatkaa vielä toisen trilogian verran

Hollandin uusin Hämähäkkimies-seikkailu saa ensi-iltansa joulukuussa.

R. Isoviita

Legendaarisen, tekemättä jääneen Dyynin kuvakäsikirjoituksesta maksettiin miljoonia

Kulttiohjaajan rainassa oli tarkoitus olla mukana mm. Pink Floyd, Salvador Dalí ja Orson Welles.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...