Scarlett Johanssonin Disney-jupakalle piste

Scarlett Johanssonin riita Disney-yhtiön kanssa on toistaiseksi ohitse. Näyttelijä halusi yhtiön oikeuteen, kun hän koki tämän rikkoneen sopimustaan Black Widow -elokuvan levityksessä.

- Olen iloinen, että saimme sovittua erimielisyytemme Disneyn kanssa. Olen uskomattoman ylpeä vuosien saatossa tekemästämme yhteistyöstä ja olen nauttinut suuresti tiimin kanssa tekemästämme luomistyöstä. Odotan yhteistyömme jatkuvan tulevina vuosina, Johansson toteaa tuoreessa lausunnossaan.

Disneyn edustajan mukaan yhtiöllä ollaan hyvin tyytyväisiä Johanssonin kanssa saavutettuun sopimukseen. Myös Disneyn suunnalta on tiedotettu, että yhtiöllä on toiveissa tehdä Johanssonin kanssa vielä useita projekteja, mukaan lukien Tower of Terror -elokuva. Tower of Terror tunnetaan Twilight Zone -henkisenä huvipuistoajeluna, joka on nauttinut isoa suosiota myös Disney Pariisin huvipuistossa.

Mitkä ovat Johanssonin ja Disneyn sopimuksen tarkemmat yksityiskohdat - tätä ei ole kummankaan osapuolen puolelta kommentoitu. Joka tapauksessa Black Widow -haaste ei nyt johtanut vuosien taisteluun oikeussaleissa.


Lähteet: The Wrap, Screenrant

Kuva: Disney/Marvel/ Black Widow, 2021

R. Isoviita 01.10.2021 klo 14:29

Uusimmat uutiset

Haastattelu vihjaa: Bill Murray mukaan Marvel-universumiin

Ghostbusters-staran kommentit roolista viittaavat tiettyyn elokuvaan.

R. Isoviita

Onko vuoden menestyneimmän Hollywood-leffan titteli kohta No Time to Dien hallussa?

Tänä vuonna sarjakuvaleffat eivät ole vielä päässeet kolmen kärkeen.

R. Isoviita

Darren Aronofsky kertoi saavansa erikoista vihapostia floppileffaansa liittyen

Jostain kuuluu parkaisu: ”Mother!”

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...