Daredevil-näyttelijän äkillinen aikataulumuutos vihjaa tutun hahmon paluusta

Näyttelijä Charlie Coxin esittämä Daredevil on jonkin aikaa ollut kiivaiden huhujen kohteena. Marvelin oikeudenpuolustajahahmo on seikkaillut vuodesta 2015 vuoteen 2018 omassa tv-sarjassaan Netflixillä, mutta hahmon paluuta on toivottu myös sen jälkeen.

Huhut Coxin Daredevilin paluusta ovat nyt kiihtyneet, sillä näyttelijän suunniteltu esiintyminen Celebrity Fan Fest -tapahtumassa peruttiin yllättäen. Peruutuksen syyksi on kerrottu viime hetken muutokset kuvaussuunnitelmissa. Sattumalta myös Marvel-sankari Spider-Manin uusimman elokuvan, No Way Homen, lisäkuvaukset osuvat samaan aikaan.

Vaikka ei olekaan täyttä varmuutta siitä, että Coxin Daredevil olisi uuden Spider-Man-leffan yllätysvieras, näyttelijän muissa leffaprojekteissa ei tässä vaiheessa ole lisäkuvauksia. Spider-Man-leffan ohella Coxin Daredevilille on tosin epäilty olevan tarvetta Disney+-palveluun tekeillä olevassa She-Hulk-sarjassa. Tatiana Maslanyn tähdittämän She-Hulkin julkaisun pitäisi tapahtua ensi vuonna, Tom Hollandin kolmatta Spider-Man-rainaa odotetaan julki jo vuoden lopulla.


Lähde: MovieWeb

Kuva: Netflix/ Daredevil

R. Isoviita 24.07.2021 klo 00:22

Uusimmat uutiset