Robert Pattinson myös toiseen Batman-elokuvaan?

Vaikka The Batman ei saavukaan levitykseen ennen ensi vuotta, Robert Pattinsonin huhutaan jo nyt olevan mukana myös toisessa Batman-rainassa. Lepakkomiehen uuden tulemisen jatko-osasta on huhujen mukaan neuvoteltu näyttelijän kanssa miljoonasopimus. Mutta leffan ohjaajan suhteen jatko on hämärämpi.

Pattinsonin on väitetty solmineen jatko-osasta ainakin 20 miljoonaa dollarin sopimuksen, mikä olisi silti n. 10 miljoonaa dollaria vähemmän kuin mitä Christian Bale ansaitsi muuntautuessaan samaiseksi viittasankariksi uudelleen Yön ritarin paluussa.

The Batmanin onnistuessa vastaamaan fanien toiveisiin, olisi sen ohjaaja Matt Reeves luonteva valinta myös jatko-osan ohjaajaksi. Reevesin ja Pattinsonin yhteistyössä on kuitenkin ollut epävirallisen tiedon mukaan suurta kitkaa. Täydellisyyteen pyrkivän ohjaajan on huhuttu panneen näyttelijänsä koville kuvaamalla samaa kohtausta uudestaan ja uudestaan hioakseen jonkin yksityiskohdan mieleisekseen. Tämän on väitetty johtaneen jopa siihen, ettei Pattinson haluaisi enää palata Reevesin ohjaukseen.

Myös ohjaajaa kohtaan on suuria paineita. Uutta Batman-leffaa on yritetty saada tehdyksi jo usealla eri miehityksellä ja nykyisen The Batmanin budjetin kerrotaan keikkuvan yli 120 milj. dollarin tienoilla.


Lähteet: We Got This Covered, CinemaBlend, The Sun

Kuva: Warner Bros./The Batman, 2022


R. Isoviita 17.07.2021 klo 23:30

Uusimmat uutiset