Oletko ihmetellyt mihin Tobey Maguire hävisi? Palaa valkokankaille suurprojektissa

Näyttelijä Tobey Maguire oli näkyvä kasvo aivan vuosituhannen alussa, kun Sam Raimin Spider-Man-leffat esittelivät maailmalle hänen näköisensä Peter Parkerin. Sittemmin Maguire on pitänyt matalampaa profiilia, eikä myös pokeripöydissä viihtyvää tähteä olekaan nähty leffarooleissa vuoden 2014 jälkeen. Tauko on kuitenkin tulossa päätökseen viimeistään vuosien 2022 ja 2023 taitteessa.

Roimasti kehuja keränneiden Whiplash- ja La La Land -elokuvien käsikirjoittaja-ohjaaja Damien Chazelle puuhaa seuraavaksi periodielokuvaa Babylon, jossa myös Maguirella on rooli. Hollywoodiin sijoitettu leffa kertaa aikaa, jolloin elokuvateollisuudessa oli käynnissä suuri myllerrys äänielokuvan keksimisen myötä. Babylonia on ennakkoon kuvailtu kuin The Great Gatsby - Kultahatuksi mutta steroideilla. Tiedossa ei ole, muistuttaako Maguiren roolihahmo Babylonissa hän hahmoaan vuoden 2013 The Great Gatsby -tulkinnassa.

Maguiren lisäksi Chazellen suurprojektissa näyttelee kiinnostava joukko. Kameran takaa vaihteeksi sen eteen leffassa palaavat Olivia Wilde ja Spike Jonze. Mukana ovat myös Brad Pitt, Margot Robbie, Samara Weaving, Max Minghella ja Katherine Waterston.


Lähde: Collider

Kuva: Warner Bros./ The Great Gatsby, 2013

R. Isoviita 25.06.2021 klo 22:28

Uusimmat uutiset

Maailman parhaimmasta agentista valmistuu leffa, jossa nähdään myös Henry Cavill

Näyttelijä on ollut Bond-spekulaatioissa mukana.

R. Isoviita

Tolkien-tähti pestattiin todella kumman hepun rooliin

Kokemusta myös muista kummajaisista.

R. Isoviita

Tulipalo tuhosi mittavan määrän elokuvahistoriaa

Harvinaisuuksia katosi.

R. Isoviita

Tom Hanks hyppäsi omintakeisesta näkemyksestään tunnetun ohjaajan kelkkaan

Uudella leffalla ei ole vielä nimeä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...