Star Wars -tähti John Boyega katosi leffakuvauksista oudosti

Netflixille tekeillä oleva jännityselokuva Rebel Ridge koki hiljattain ison takaiskun. Leffan merkkirooliin kiinnitetty John Boyega (Star Wars: The Force Awakens) katosi omille teilleen kesken kuvausten, eikä palannut takaisin. Boyegan yllättävän katoamisen kerrottiin selittyvän perhesyillä, mutta nyt tapauksesta on tullut julki uusia yksityiskohtia.

Jeremy Saulnierin käsikirjoittamaan ja ohjaamaan Rebel Ridgeen kiinnitetyn Boyegan ohella elokuvaan oli palkattu myös muita tunnettuja näyttelijöitä James Cromwellista (Vihreä maili) AnnaSophia Robbiin (Carrien päiväkirjat). Rebel Ridgen on kerrottu käsittelevän epäoikeudenmukaisuutta Amerikassa rajun toiminnan ja mustan huumorin keinoin. Boyegan viime vuonna Netflixin kanssa solmima sopimus koski kuitenkin sellaisten elokuvien kehittämistä, jotka kertovat afrikkalaisiin maihin liittyvistä asioista, kuten niiden mytologiasta ja henkilöhahmoista.

Netflixiltä on viestitty halusta jatkaa Boyegan kanssa, vaikkei häntä yllättäen tavoitettukaan Rebel Ridgen kuvauksiin hotellihuoneestaan, eikä näyttelijä ilmaissut kiinnostustaan enää palata tämän elokuvan pariin. THR:n saaman sisäpiiritiedon mukaan Boyega oli löytänyt projektiin liittyen useita ongelmakohtia aina käsikirjoituksesta hänelle tarjottuun majoitukseen. Boyegan agentin mukaan tähden lähdön taustalla ovat vain perhesyyt, ja muu on panettelua.

On harvinaista, että näyttelijä katoaa kuvausten ollessa jo käynnissä, eikä tule takaisin. Boyegan lähdön takia koko elokuvan aikataulu meni uusiksi ja henkilöstöä vapauttamaan tehtävistään, koska hänelle ei löytynyt heti sopivaa korvaajaa. Rebel Ridgen kuvauksia on tarkoitus aloitella uudelleen ensi vuoden alusta, johon mennessä uuden näyttelijän toivotaan löytyvän.


Lähteet: Deadline, THR

Kuva: Lucasfilm/Disney/ Star Wars: The Rise of Skywalker, 2019

R. Isoviita 24.06.2021 klo 17:28

Uusimmat uutiset

Maailman parhaimmasta agentista valmistuu leffa, jossa nähdään myös Henry Cavill

Näyttelijä on ollut Bond-spekulaatioissa mukana.

R. Isoviita

Tolkien-tähti pestattiin todella kumman hepun rooliin

Kokemusta myös muista kummajaisista.

R. Isoviita

Tulipalo tuhosi mittavan määrän elokuvahistoriaa

Harvinaisuuksia katosi.

R. Isoviita

Tom Hanks hyppäsi omintakeisesta näkemyksestään tunnetun ohjaajan kelkkaan

Uudella leffalla ei ole vielä nimeä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...