Mitä kummaa? Disney laittoi irlantilaiskylän uuteen uskoon

Alle parin tuhannen asukkaan kokoinen Enniskerryn kylä Irlannin itärannikolla on kokenut yllättävän "kasvojenkohotuksen". Kahmalokaupalla kukkia, koristeita, heleitä värisävyjä ja ranskaksi kirjoitettuja kylttejä ilmestyi sen katukuvaan Disneyn toimesta (kuvia Metro.co.uk:n sivuilla).

Toimenpiteen taustalla on leffakuvaus. Disneyn satumainen fantasiaseikkailu Lumottu julkaistiin jo vuonna 2007, mutta nyt se on viimein saamassa jatko-osan, jonka yhdeksi kuvauspaikaksi Enniskerry valikoitui. Disenchanted-niminen toinen osa keskittyy siihen, mitä tapahtuikaan sen jälkeen, kun prinsessan ja hänen prinssinsä väitettiin elävän onnellisina elämänsä loppuun asti.

Adam Shankmanin (Hairspray) ohjaama Disenchanted julkaistaan näillä tietämin suoraan Disney+-palvelussa, kun leffa valmistuu ensi vuonna. Elokuvaa ei silti tehdä uusin näyttelijöin, vaan siinä ovat mukana ensimmäisen osan huippunimet Amy Adams, James Marsden, Patrick Dempsey ja Idina Menzel. Musiikista vastaa Disneyn palkittuihin luottonimiin kuuluva Alan Menken (mm. Pieni merenneito).


Lähteet: Metro.co.uk, Screenrant, Collider

Kuva: Disney/ Lumottu, 2007

R. Isoviita 20.06.2021 klo 14:50

Uusimmat uutiset

Legendaarisen, tekemättä jääneen Dyynin kuvakäsikirjoituksesta maksettiin miljoonia

Kulttiohjaajan rainassa oli tarkoitus olla mukana mm. Pink Floyd, Salvador Dalí ja Orson Welles.

R. Isoviita

Keanu Reeves ja Sandra Bullock kommentoivat Marvel-huhuja

Kumpaakaan ei ole vielä nähty Marvel Studiosin elokuvissa tai -sarjoissa.

R. Isoviita

Kuulu vanha kauhutehdas Hammer aikoo julkaista klassikkonsa uudelleen

Uutta materiaalia myös suunnitelmissa.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...