Saako Harrison Ford ”kasvojenkohotuksen” uutta Indiana Jones -leffaa varten?

Viides Indiana Jones -elokuva on vihdoin todella tekeillä. Sankariarkeologia näyttelevä Harrison Ford on kuluvalla viikolla ollut kuvaamassa rainaa Britanniassa. Millainen seikkailu tällä kertaa on luvassa, siitä on vielä varsin vähän tietoa, mutta Ford on nähty mm. pitämässä kuntoaan yllä Pohjois-Englannin rannikolla.

Nyt 78-vuotias näyttelijä on kuvista päätellen ikäisekseen vetreässä kunnossa. Elokuvan on huhuttu sijoittuvan 1960- ja 1970-lukujen taitteen tienoille, ja myös jatkavan jollakin tapaa sarjan neljännen leffan avaruusaihetta. Toisaalta huhuissa on pyöritelty myös Jonesin vanhojen vastapelurien, natsien, paluuta. Yksi uusi kuva vihjailee, että Harrison Ford saattaa saada leffaan digitaalisen kasvojenkohotuksen.

Kuvassa näkyvät pisteet Fordin kasvoissa voivat tarkoittaa, että hänen kasvojaan muokataan digitaalisesti esim. yhtä takaumakohtausta varten. Saattaa myös olla, että Fordia nuorennetaan koko elokuvaa varten, sillä Indyn iäksi on laskettu sarjan ensimmäisessä osassa 37 vuotta, ja historiaan linkittyvien tapahtumien perusteella hahmo olisi 1960- ja 1970-lukujen taitteessa alle 70-vuotias.


Lähteet: CBR, Screenrant, Deadline, Digital Spy

Kuva: Universal Pictures/ Indiana Jones and the Kingdom of Crystal Skull, 2008

R. Isoviita 12.06.2021 klo 22:01

Uusimmat uutiset

Netflix kasvattaa leffa-arsenaaliaan

Suoratoistojätti pukkaa ulos leffoja tiheämpään kuin vuodessa on viikkoja.

R. Isoviita

Elokuvamaailman paha poika, huuruisen Enter the Voidin ohjaaja, avautui elämänmuutoksestaan

Gaspar Noé on tunnettu rajuista kuvauksistaan.

R. Isoviita

Netflix iski jarrua Roald Dahlin lastenkirjan leffaversioinnille

Tilanne Englannissa ei näytä hyvältä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...