Tuleeko ysärin Batman takaisin? Liikehdintää leffan puolesta

Val Kilmer veti Batmanin asun ylleen vain yhtä elokuvaa varten. Joel Schumacherin ohjaama Batman Forever muistetaan yhtenä massiivisena projektina, joka keräsi yhteen joukon viittasankarin arkkivihollisia, mutta jota on kuvailtu myös kuin discoleffa Saturday Night Feverin happopäiseksi versioksi. Vaikka Batman Forever ei ehkä kuulukaan sankarileffasarjan parhaimmistoon, sillä on suuria faneja.

Zack Snyderin Justice Leaguen julkaisun jälkeen fanikunnat ovat vaatineet useampia eri elokuvia leikattavaksi uudelleen niiden ohjaajan näkemyksen mukaan. Keskiviikolle 16.6.21 suunnitellaan nyt isoa tempausta Batman Foreverin ohjaajan version puolesta. Leffan fanien on tarkoitus kampanjoida elokuvan puolesta niin, että tuotantoyhtiö Warner Bros. myös kuulee heidän tahtonsa. Somessa asiaa paukutetaan tunnisteella #ReleaseTheSchumacherCut

Huhujen mukaan Batman Foreveristä on olemassa ohjaajansa julkaisematon versio. Tämän version sävyä on luonnehdittu vuonna 1995 ensi-iltansa saanutta leffaa synkemmäksi.


Lähde: MovieWeb

Kuva:Warner Bros.

R. Isoviita 09.06.2021 klo 15:19

Uusimmat uutiset