Marvel-fanit tunnistavat, tuotantoyhtiön johto ei: Hämähäkkimiehen maailmaan sijoitettu leffa sai tähtensä

Marvel-sankari Hämähäkkimiehen seikkailuja valkokankaille tuottava Sony puuhaa useampaakin hahmon maailmaan sijoittuvaa elokuvaa. Jo vuonna 2013 suunnitelmissa ollut pahiskertomus Sinister Six pulpahtelee puheissa edelleen pinnalle, mutta sitä ennen julkaisuun ennättävät Venom-jatko-osa Venom: Let There Be Carnage, Jared Leton tähdittämä synkeä soololeffa Morbius ja hiljattain julkisuuteen tuotu Kraven the Hunter.

Viimeksi mainittun nimirooliin on kiinnitetty Aaron Taylor-Johnson. Marvel-fanit muistavat näyttelijän Avengers-elokuvasarjan Quicksilverinä, eli Elizabeth Olsenin näyttelemän Wandan veljenä. Taylor-Johnson ei muutenkaan ole sarjakuvaleffoissa vieras kasvo. Hän oli mukana myös Marvelin omistaman Icon Comicsin julkaisemaan Kick-Ass-sarjakuvaan perustuneissa leffoissa - nimiroolissa. Näistä huolimatta Sonyn johdossa toimiva Sanford Panitch ei ollut lainkaan varma näyttelijän palkkaamisen suhteen.

- Se oli sellainen "minun pitää etsiä hänestä tietoa" -tilanne. En oikein tuntenut häntä. Ja sitten katsoin läpi uskomattomia otoksia [tekeillä olevasta Bullet Train -elokuvasta] ja siinä hän on täysi toimintastara. Hänessä on vetovoimaa, hän on hauska ja hänessä on vastusta Brad Pittille. Kaikista ei ole sellaiseen, Panitch muistelee tilannetta.

Kraven the Hunter (suom. Kraven Saalistaja) on vasta alkutekijöissään käsikirjoittaja Richard Wenkin mukaan. Sarjakuvissa hahmo on yksi Hämähäkkimiehen pahimmista vihollisista, suurriistanmetsästäjä, joka pyrkii todistamaan ylivoimaiset kykynsä nappaamalla seitisankarin saaliikseen. Wenk aikoo tuoda Kravenin myös elokuvassa Hämähäkkimiehen kanssa vastatusten. Ennakkotietojen mukaan Sonylla on suunnitelmia tuoda nenäkkäin lisäksi Hämähäkkimies ja Tom Hardyn näyttelemä Venom, mutta Panitch pitää mahdollisena, ettei tätä tapaamista ole tarpeen kiirehtiä.


Lähteet: Comic Book, Movieweb, ScreenRant, Den of Geek

Kuva: Marvel/Disney/Avengers: Age of Ultron, 2015

R. Isoviita 30.05.2021 klo 18:11

Uusimmat uutiset