Fanikunta rummuttaa: Jo yli miljoona julkaisua huutaa jatkamaan leffasarjaa

Zack Snyderin versio Justice Leaguesta on viimein julkaistu. Aiemmin ilmestynyttä leffaa roimasti pidempi ja uudella materiaalilla ladattu näkemys Batmanin, Wonder Womanin ja kumppaneiden seikkailusta on ollut niin odotettu tapaus, että HBO Max -suoratoistopalvelun raportoitiin jopa kaatuneen innokkaiden katsojien pyrittyä näkemään leffan yhtä aikaa viikko sitten.

Vaikka ohjaaja Snyderin vision DC-sarjakuvasankarien maailmasta oli tarkoitus kantaa vielä Justice Leagueta pidemmälle, niin tuotantoyhtiö Warner Brosilla kuin Snyderilläkään ei enää ole suunnitelmia jatkaa tuolla tiellä. Tämä ei silti ole estänyt fanikuntaa haaveilemasta ns. Snyderversen jatkosta. Twitterissä on rummutettu jo yli miljoonan twiitin voimin aihetunnistetta #RestoreTheSnyderVerse.

Kampanjointi Snyderin palauttamisesta DC-rainojen visionääriksi alkoi pian HBO Maxin tuotua Snyderin Justice Leaguen katsottavaksi Yhdysvalloissa. Myös leffan näyttelijäkuntaan kuuluva Ray Fisher on ilmaissut tukensa ajatukselle. Studion virallinen kanta asiaan ei kuitenkaan ole vielä muuttunut.


Lähteet: Looper, Movieweb

Kuva:Warner Bros./ Justice League, 2021

R. Isoviita 26.03.2021 klo 23:45

Uusimmat uutiset

Legendaarisen, tekemättä jääneen Dyynin kuvakäsikirjoituksesta maksettiin miljoonia

Kulttiohjaajan rainassa oli tarkoitus olla mukana mm. Pink Floyd, Salvador Dalí ja Orson Welles.

R. Isoviita

Keanu Reeves ja Sandra Bullock kommentoivat Marvel-huhuja

Kumpaakaan ei ole vielä nähty Marvel Studiosin elokuvissa tai -sarjoissa.

R. Isoviita

Kuulu vanha kauhutehdas Hammer aikoo julkaista klassikkonsa uudelleen

Uutta materiaalia myös suunnitelmissa.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...