Fanikunta rummuttaa: Jo yli miljoona julkaisua huutaa jatkamaan leffasarjaa

26.3.2021 23:45

Zack Snyderin versio Justice Leaguesta on viimein julkaistu. Aiemmin ilmestynyttä leffaa roimasti pidempi ja uudella materiaalilla ladattu näkemys Batmanin, Wonder Womanin ja kumppaneiden seikkailusta on ollut niin odotettu tapaus, että HBO Max -suoratoistopalvelun raportoitiin jopa kaatuneen innokkaiden katsojien pyrittyä näkemään leffan yhtä aikaa viikko sitten.

Vaikka ohjaaja Snyderin vision DC-sarjakuvasankarien maailmasta oli tarkoitus kantaa vielä Justice Leagueta pidemmälle, niin tuotantoyhtiö Warner Brosilla kuin Snyderilläkään ei enää ole suunnitelmia jatkaa tuolla tiellä. Tämä ei silti ole estänyt fanikuntaa haaveilemasta ns. Snyderversen jatkosta. Twitterissä on rummutettu jo yli miljoonan twiitin voimin aihetunnistetta #RestoreTheSnyderVerse.

Kampanjointi Snyderin palauttamisesta DC-rainojen visionääriksi alkoi pian HBO Maxin tuotua Snyderin Justice Leaguen katsottavaksi Yhdysvalloissa. Myös leffan näyttelijäkuntaan kuuluva Ray Fisher on ilmaissut tukensa ajatukselle. Studion virallinen kanta asiaan ei kuitenkaan ole vielä muuttunut.

 

Lähteet: Looper, Movieweb

Kuva:Warner Bros./ Justice League, 2021

Lisää luettavaa