Russo-veljesten tulevassa leffassa tähtiä tungokseksi asti

Miljoonia ja taas miljoonia dollareita kerännyttä Marvelin Avengers-leffasarjaa luotsanneet Russo-veljekset ovat jo jonkin aikaa suunnitelleet leffaa nimeltä The Gray Man. Harmaasta nimestään huolimatta elokuva vaikuttaa kasvavan varsinaiseksi tapaukseksi.

Russojen myös kirjoittamaa elokuvaa tähdittää näillä näkymin Ryan Gosling (La La Land) sekä yhä kasvava joukko muita nimekkäitä näyttelijöitä. Avengers-leffoista tutun Chris Evansin ja myös tulevassa 007-rainassa No Time to Die nähtävän Ana De Armasin lisäksi The Gray Maniin ovat lupautuneet mm. Alfre Woodard (12 Years a Slave), Billy Bob Thornton (Fargo) ja Netflixin periodisarja Bridgertonista tutuksi tullut Regé-Jean Page.

The Gray Man pohjautuu menestyksekkääseen Mark Greaneyn vakoojakirjasarjaan. Ryan Gosling näyttelee tarinassa Chris Evansin jahtaamaa tappajaa. Nyt puuhatun elokuvan on tarkoitus aloittaa James Bond -leffasarjaan verrattavissa oleva jatkumo. Ensimmäisen leffan budjetin arvellaan liikkuvan 200 milj. dollarin tuntumassa, mutta uutta sisältöä etsivällä Netflixillä on suuri luottamus siihen, että näin iso satsaus käy kannattavaksi. Elokuvan kuvausten on tarkoitus alkaa Los Angelesissa tässä kuussa.


Lähde: Deadline

Kuva: Berkley

R. Isoviita 03.03.2021 klo 23:25

Uusimmat uutiset

Jurassic World: Leffasarja ei vaikutakaan väsähtäneeltä – lippukassa kilisee

Kolmas Jurassic World -leffa on ylittänyt maagisen rajan.

R: Isoviita

Venynyt ja venynyt Marvel-raina etenee viimein

Marvelin elokuvauniversumin kuudes vaihe lähenee vähä vähältä.

R. Isoviita

Hohdon tarina ei saa jatkoa valkokankailla

Heikko tulos.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...