Ensimmäinen otos Kristen Stewartista prinsessa Dianana julki

Prinsessa Diana on nähty viimeksi Netflixin The Crown -sarjan hahmona, sillä traagisesti menehtynyt brittimonarkki jaksaa kiehtoa viihteentekijöitä ja -katsojia. Hänen tarinaansa avataan myös elokuvassa nimeltä Spencer, jota valmistellaan nyt.

Spencerissä Dianan kenkiin astuu viime vuosina skaalaansa hyvin erilaisiin elokuviin laajentanut Kristen Stewart. Joillekin Stewartin valinta aiheutti kuitenkin puistatuksia, sillä hänet muistetaan edelleen myös Twilight-leffasarjan naispääosasta. Spenceristä julkaistu tuore kuva (kts. linkki) antaa kuitenkin ymmärtää, ettei Stewart ehkä sittenkään ollut kehno valinta - hänessä ja aidossa Dianassa (oheisessa kuvassa) on mahdollista havaita yhdennäköisyyttä.

Spencerin ohjaa Pablo Larraín, jolla on taustallaan myös elämäkertadraama Jackie Kennedystä. Uusi leffa keskittyy muutaman päivän ajanjaksolle jouluna 1991, kun prinsessa Dianan ja prinssi Charlesin avioliitto alkoi luhistua. Stewartin ohella elokuvassa nähdään nimekästä kaartia Timothy Spallista Sally Hawkinsiin.


Lähteet: Collider, Deadline

Kuva: John Mathew Smith

R. Isoviita 27.01.2021 klo 17:58

Uusimmat uutiset

James Gunnilla on kerrottavaa Guardians of the Galaxy -suosikkihahmosta

Ohjaaja vastasi fanin tiedusteluun.

R. Isoviita

James Bond -leffojen katselusta luvataan nyt jopa palkkaa

Ei ihan jokaiselle sopiva puuha.

R. Isoviita

Jim Carrey ilmoitti pitävänsä hieman taukoa

Näyttelijä on ollut viime vuosina aktiivinen monin tavoin.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...