Ghostbusters-tähti härnää: Koomikkolegenda sittenkin mukana uudessa leffassa?

24.1.2021 23:29

Ghostbusters: Afterlife, alkuperäisten Haamujengi-leffojen henkeä tavoitteleva uusi raina tekee hiljalleen tuloaan julkaisuun. Hiljalleen siksi, että elokuvan piti saada ensi-iltansa jo viime kesänä, mutta pandemian takia sen julkaisua on lykätty, viimeksi tämän vuoden marraskuuhun asti. Fanien kannattaa kuitenkin jaksaa vielä odottaa, onhan uutukaisen puikoissa alkuperäiset Haamujengi-rainat luotsanneen Ivan Reitmanin poika Jason, joka käytännössä varttui leffojen kulisseissa.

Alkuperäiseen Haamujengiin kuuluva Ernie Hudson on mukana leffassa, kuten ovat myös mm. Bill Murray ja Dan Aykroyd. Vaikka vanhat tutut kasvot nähdään oletettavasti tällä kertaa vain sivurooleissa, jo tässä on aihetta iloon. Hudsonin tuoreen haastattelun pohjalta voi elätellä lisäksi toiveita legendaarisen koomikko Rick Moranisin paluusta.

Vuosia viihdebisneksen isommista kiemuroista etäisyyttä pitäneen Moranisin pyytäminen Ghostbusters: Afterlifeen vaikutti törmänneen seinään, sillä Jason Reitman, totesi jo kuukausia sitten ikävöivänsä [vuonna 2014 kuollutta] Harold Ramisia ja Rick Moranista. Hudson ei varsinaisesti vahvista sitä, onko Moranis kuitenkin elokuvassa vai ei, mutta hän toteaa asiasta näin:

– Luulenpa, että studiot haluavat vielä jättää sen [kommentoimatta]… Rakastan Rickiä. Mutta joo, annetaan heidän kertoa siitä.

 

Lähteet: Movieweb, Screenrant

Kuva: Sony/ Ghostbusters: Afterlife, 2021

Lisää luettavaa