Mitä kuuluu Batmanille ja Doctor Strangelle?

Useampaa Hollywoodin megaleffaa kuvataan Iso-Britanniassa. Näihin odotettuihin rainoihin lukeutuvat niin Mission: Impossible -jatko-osa, Doctor Strangen toinen soololeffa kuin uusin elokuvaversiointi Batman-sarjakuvista.

Aiempaa tarttuvampi muunnos covid-19-viruksesta on kuitenkin nyt vaikeuttamassa kaikkia kuvauksia. Britannian sisäisiä rajoituksia kiristettiin tällä viikolla, jotta viruksen leviäminen ei kuormittaisi maan sairaaloita enempää. Rajoituksien takia esim. Doctor Strange in the Multiverse of Madness on asetettu kuvaustauolle, jonka epämääräinen kesto saattaa taas vaikuttaa elokuvan julkaisuaikatauluun. Benedict Cumberbatchin tulkitseman Marvel-sankarin paluuta on lupailtu alkuvuodelle 2022, mutta uusi tauko voi muuttaa tätä suunnitelmaa.

Rajoituksista huolimatta Robert Pattinsonin tähdittämä The Batman on etenemässä. Niin ikään vuoden 2022 alkupuoliskolle ensi-iltaan tarkoitetun leffan kuvaukset ovat lähes loppusuoralla. Myös Mission: Impossible 7:n kuvausten on kerrottu voivan jatkua, joskin molempien elokuvien tuotannossa noudatetaan hyvin tarkkaa turvallisuusprotokollaa.


Lähde: MovieWeb

Kuva: Marvel/Disney/ Doctor Strange, 2016

R. Isoviita 06.01.2021 klo 22:59

Uusimmat uutiset

Karate Kid -leffasarja saa jatkoa, mutta ilman Jaden Smithiä

Uusi nuori, uudet murheet.

R. Isoviita

70’s Show’n tähti paljasti sairastuneensa vaikeasti

Ashton Kutcherilla oli hankala vuosi.

R. Isoviita

Clu Gulager on kuollut

Tähti ehti kunnioitettavaan ikään.

R. Isoviita

James Francon tuore roolikiinnitys nostatti äläkän

Diktaattorin elämästä tehdään leffaa.

R. Isoviita

Joker 2: Tämä elokuvasta tiedetään nyt

Myös ensi-iltapäivä selvillä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...