Kauan tuotantohelvetissä virunut leffa etenee viimein

31.12.2020 14:09

Aina vuodesta 2014 asti suunnitteilla ollut supersankariraina The Flash näyttää viimein todella toteutuvan. Samalla kun toiset DC:n supersankarit, kuten Aquaman ja Wonder Woman ovat jo saaneet omat soololeffansa, hahmojen salamannopea kollega on jäänyt paitsioon.

The Flashia muissa DC-seikkailuissa näytelleen Ezra Millerin odotetaan edelleen jatkavan roolissaan, vaikka kuluneena vuonna näyttelijän nimi nousikin esiinpahoinpitelyjupakan tiimoilta. Projektiin on ollut kiinnitettynä jo useita eri ohjaajia, mutta kauhufilmatisointi Sen ohjannut Andy Muschietti näyttää nyt olevan henkilö, joka lopulta tuo The Flashin oman seikkailun koko illan elokuvan muotoon.

Christina Hodsonin (mm. Bumblebee) käsikirjoittaman elokuvan kuvausten odotetaan käynnistyvän maaliskuussa 2021, jotta se ehtisi ensi-iltaan 2022.. Ainakin osa kuvauksista on tarkoitus suorittaa Englannissa. Elokuvassa näyttelevät myös Billy Crudup, Ben Affleck ja Michael Keaton – tarinassa on mukana The Flashin alter egon isä ja ainakin kaksi eri Batmania.

 

Lähteet: MovieWeb, Variety

Kuva: Warner Bros./ Justice League, 2017

Lisää luettavaa