Spider-Man-faneille aihetta iloon: J. K. Simmonsin J. Jonah Jameson palaa jälleen

25.12.2020 21:19

Moni Spider-Man-fani on sitä mieltä, että Tom Hollandin Hämähäkkimies on paras kaikista tämän supersankarin elokuvallisista inkarnaatioista. On silti ainakin yksi henkilö, jota Hämiksen ystävät ovat kaivanneet aiemmista Spider-Man-seikkailuista myös Hollandin tähdittämiin. Hän on J. K. Simmons, jonka tulkinta ärhäkkäästä päätoimittaja J. Jonah Jamesonista nähtiin vuonna 2002 aloitetussa Hämähäkkimies-trilogiassa.

J. K. Simmons palasi monien yllätykseksi Jamesoniksi Hollandin pääosittamassa Spider-Man: Far From Home -elokuvassa. Vaikka kyse oli vain kohtalaisen pikaisesti tehdystä lisäyksestä, se teki Marvel-hahmon ystävät yleisestä palautteesta päätellen hyvin iloisiksi. Kolmanteen Hollandin tähdittämään Spider-Man-seikkailuun onkin luvassa lisää Jamesonia.

Aivan Spider-Man: Far From Homessa nähdyn laiseksi vilahdukseksi Simmonsin visiitti ei ole jäämässä, sillä Simmonsin on huhuttu tekevän nyt huomattavasti pidemmän työkeikan Hämiksen maailmaan. Jo kuvausvaiheeseen edenneessä Spider-Man 3:ssa nähdään joidenkin lähteiden mukaan myös mm. Tohtori Octopus (Alfred Molina) ja kaksi muuta Spider-Mania. Elokuvassa käsitellään näin ollen vaihtoehtoisia aikalinjoja ja todellisuuksia.

 

Lähteet: We Got This Covered, Twitter

Kuva: Nordisk Film/Spider-Man 2, 2004

Lisää luettavaa