Jurassic World: Dominion sai tunnustusta – vaikka leffaa ei ole vielä edes näytetty yleisölle

Jurassic World: Dominion saapuu jatkamaan dinosaurusseikkailujen sarjaa teattereihin kesällä 2022, mikäli sen tielle ei tule uusia esteitä. Vaikka rainaa ei virallisesti olekaan vielä esitetty maksaville katsojille missään, se on ehtinyt jo saada kiitosta.

Elokuvaa on kuvattu mm. Pinewoodin studioilla Englannissa, vaikka covid-19-pandemia asetti tällekin tuotannolle suuria haasteita. Britannian elokuvatuottajakilta PGGB huomioi suurtuotantoa nyt palkinnolla. Killan toteuttama innovaatiopalkintokilpailu nosti jalustalle Jurassic World -jatko-osan tekijöiden panostukset uusiin turvatoimiin ja niiden kehittelyyn.

Leffan tuotannossa tehtiin huomattavasti työtä, jotta elokuvan kuvaaminen voisi jatkua ja samalla covid-19-viruksen leviäminen torpattaisiin mahdollisimman tehokkaasti sen työntekijöiden keskuudessa. Koska Jurassic World: Dominionin tekijätiimiin kuului n. 1000 henkilöä, tuotannossa oli luotava heitä varten ns. kupla, jossa he toimivat neljän kuukauden ajan. Tekijätiimiläisiä myös testattiin sairastumisen varalta aktiivisesti, kaikkiaan ainakin 40 000 kertaa.

Muitakin suurtuotantoja on pyritty jatkamaan viruksesta huolimatta, mutta Jurassic World: Dominion sai tunnustuksen varotoimistaan edelläkävijänä. Halpaa tämä tienraivaus ei ollut, kuten kerroimme jo aiemmin tässä kuussa.


Lähde: CinemaBlend

Kuva: Universal/Jurassic World: Kaatunut valtakunta, 2018

R. Isoviita 29.11.2020 klo 22:08

Uusimmat uutiset

Fetissiviestikohuun joutuneelle Armie Hammerille löytyi korvaaja

Hammerin piti näytellä Jennifer Lopezin rinnalla.

R. Isoviita

Miksi Stanley Kubrick hylkäsi tämän kappaleen klassikkoelokuvastaan?

Ns. kadonnut laulu viimein julki.

R. Isoviita

Liam Neeson -leffa jyräsi Wonder Woman 1984:n

Miten nyt on laita näyttelijän eläköitymisen?

R. Isoviita

Kyseenalaista mainetta saaneen ohjaajan mysteeriprojekti kerää huippunimiä

Tähtiä aina Christian Balesta Robert De Niroon lupautunut mukaan.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...