Näitä striimataan nyt: Komediaa kärjessä

Suoratoistopalvelut eivät kovin anteliaasti erittele katsojamääriään. Tästä huolimatta niiden sisällön menestyksestä on mahdollista saada vihiä esim. amerikkalaisyleisön katselumääriä mittaavan Nielsenin tilastoista. Tuorein yrityksen raporteista kertoo komedian olevan nyt haluttua sisältöä.

Listan kärkeä pitävät sarjat; Schitt's Creek, Dan Levyn luoma tilannekomedia yllättäen köyhyyteen vajoavasta mutta aiemmin hyvin varakkaasta perheestä, on listan ykkössijalla. Kakkospaikkaa pitää puolestaan toimistomaailmalle naureskelevan Konttorin amerikkalaisversio. Molemmat ovat Netflixin valikoimissa.

Netflix on sisältöineen tämän kymmenen kärjessä -listan kuningas, mutta löytyypä kärjestä myös yksi poikkeus: Amazonilla vastikään ensi-illan saanut Sacha Baron Cohen -komedia Borat Subsequent Moviefilm. Se on striimatuimpien listan kahdeksantena ja myös joukon ainut elokuva. Borat-jatko-osalla pyyhkii lujaa, joskaan se ei ole vielä suoratoistokentän vuoden katsotuin leffa. Maailmanlaajuisestikin kymmeniä miljoonia katselukertoja keränneellä Borat 2:lla on kirittävää esim. Netflixin Adam Sandler -hassuttelu Hubie pelastaa halloweeniin ja Sherlock Holmesin sisareen keskittyvään Enola Holmes -rainaan. Valetoimittaja Boratin uusi reissu Amerikkaan jää toisaalta vain kakkoseksi maksullisten videovuokrauspalvelujen (SVOD) vuoden menestyjiä esittelevällä listalla. Tässä joukossa sitä edeltää Disney+:n musikaalitaltiointi Hamilton: The Movie.


Lähteet: Variety, Nielsen

Kuva: Amazon Prime/Borat Subsequent Moviefilm, 2020

R. Isoviita 20.11.2020 klo 11:52

Uusimmat uutiset