Wonder Womanin jatko-osa saa poikkeuksellisen ensi-illan

19.11.2020 07:16

Wonder Woman 1984:n piti saada ensi-iltansa jo hyvän aikaa sitten, mutta myöskään Diana Prince ei ole tarpeeksi mahtava vastustaja koronapandemialle. Samalla kun monet muut elokuvat, mukaan lukien James Bondin 25. seikkailu, siirrettiin ensi vuoteen, myös Wonder Womanin uusimman soololeffan uumoiltiin lykkääntyvän vielä kuukausien päähän.

Warner Bros. on kuitenkin tehnyt Gal Gadot’n tähdittämän toimintaseikkailun kohdalla yllättäen poikkeuksellisen päätöksen: Wonder Woman 1984 tulee sittenkin ensi-iltaan ympäri maailmaa vielä tänä vuonna. Tämä varmasti lämmittää myös leffateatterien omistajien sydämiä, sillä teatterien ahdinko on kasvanut uusien kassamagneettien pulassa.

Ohjaaja Patty Jenkins tiedotti tuotantoyhtiön kanssa tehdystä päätöksestä omalla Twitter-tilillään. Hän kirjoittaa julkaisussaan toivovansa yhdessä muiden elokuvan tekijöiden kanssa, että uusi leffa tuo hieman iloa loppuvuoden lomakauteen. Wonder Woman 1984:n on tarkoitus ilmestyä Yhdysvalloissa ilman lisämaksua HBO Max -suoratoistopalveluun 16. joulukuuta ja lähes samoihin aikoihin kansainvälisesti sellaisiin elokuvateattereihin, joita ei ole suljettu. Suomessa elokuvan pitäisi saapua valkokankaille samaan aikaan kuin esim. Kiinassa, 25.12.20.

 

Lähteet: Deadline, Filmikamari

Kuva: Warner Bros./ Wonder Woman 1984, 2020

Lisää luettavaa