Hugh Grantilla on idea hittielokuvansa jatkon suhteen

Neljät häät ja yhdet hautajaiset, Notting Hill, Rakkautta vain - Hugh Grant totuttiin näkemään pitkään romanttisten komedioiden tähtenä. Sittemmin tähti on saanut karistettua tätä mainettaan toisenlaisissa rooleissa. Mutta hänen vanhojen elokuviensa fanit näkisivät varmasti mielellään myös jatko-osan esim. Notting Hillille, jossa Grant näytteli yhdessä toisen romanttisten komedioiden superstaran, Julia Robertsin, kanssa.

60-vuotias Grant ei ole huomattavan innokas palaamaan vanhaan. Toisaalta hän ei täysin ole sulkenut pois jonkin vanhan roolihahmonsa uusimisesta toisessa elokuvassa. Tähdellä on jopa ajatus siitä, miten asiaa voisi lähestyä.

- Haluasin palata yhteen vanhaan romanttiseen komediaani niin, että siinä näytettäisiin, mitä noiden elokuvien lopun jälkeen on tapahtunut. [Haluaisin] todistaa, kuinka kamalaa valhetta kaikki oli. Haluaisin siihen itseni lisäksi Julia [Robertsin] ja hirvittävän avioeron. Siinä olisi todella kalliita asianajajia, riitaa lasten huoltajuudesta, kyynelien vuolasta virtaa. Ikuisia psykologisia jälkiä kauhusta. Sen leffan haluaisin tehdä, Grant summaa.


Lähde: CinemaBlend

Kuva: Universal/Nottig Hill, 1999

R. Isoviita 28.10.2020 klo 13:26

Uusimmat uutiset