Marvelin uuden supersankarileffan kuvaukset saatiin valmiiksi

Monia elokuvia viivästyttänyt pandemia ei ole vieläkään helpottanut. Tästä huolimatta alalta kuuluu myös iloisia uutisia.

Marvel-sankarien ystäville tämä vuosi on tarkoittanut suurta harmia, sillä supersankarielokuvien aikataulut ovat venyneet hurjasti. Ainakin yksi Marvel-raina on kuitenkin nyt paremmalla tolalla, sillä kung fu -mestari Shang-Chin soololeffan kuvaukset ovat lopultakin ohi. Ilahduttava päivitys elokuvan tilanteesta tuli sen ohjaajalta, Destin Daniel Crettonilta sosiaalisessa mediassa. Leffan taltiointi aloitettiin jo helmikuussa Australiassa, mutta virusepidemian aiheuttamat seisahdukset pidensivät kuvausrupeamaa lopulta näin pitkälle.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings käy läpi vielä jälkituotantoprosessin, ja leffan toivotaan ehtivän ensi-iltaan kesäkaudella 2021. Virus on hidastanut myös dinosaurusspektaakkeli Jurassic World: Dominionin tekemistä. Ohjaaja Colin Trevorrow on tiedottanut fanikunnalle silti mm. Sam Neillin, Jeff Goldblumin ja Laura Dernin palanneen jälleen kuvauspaikalle ja jatkavan nyt töitään.


Lähde: CinemaBlend

Kuva: Marvel

R. Isoviita 25.10.2020 klo 17:17

Uusimmat uutiset