Stephen Kingin The Dark Tower -sarjaa ei tulekaan

16.1.2020 06:50

Musta torni eli The Dark Tower on kiinnostanut sekä elokuvan– että TV-sarjantekijöitä, vaikkei tätä Stephen Kingin luomusta olekaan pidetty helpoimpana kuvattavana. Kingin fantasiakirjasarjaa on viimeisimpänä yrittänyt tuoda televisioon Amazon.

Amazonin tilaamassa sarjassa piti olla merkittävä rooli myös suomalaisella Jasper Pääkkösellä, mutta nyt näyttää pahasti siltä, ettei mitään sarjaa tulekaan. Amazon oli tilannut sarjasta pilottijakson, joka ilmeisesti myös saatiin valmiiksi. Suuryhtiön tuottajat eivät kuitenkaan pitäneet The Dark Towerista näkemäänsä materiaalia tarpeeksi tasokkaana verrattuna Amazonin muihin suuriin fantasiasarjaprojekteihin, kuten Taru sormusten herrasta -versiointiin.

Myös westerniä, kauhua ja tieteisfiktiota yhdistelevä The Dark Tower jää siis toistaiseksi TV-sarjana vain haaveeksi. Jasper Pääkkösen lisäksi sen rooleissa olisi nähty Sam Strike (Hiljainen todistaja) ja huhujen mukaan mm. Michael Rooker (Guardians of the Galaxy) sekä Joana Ribero (The Man Who Killed Don Quixote).

 

Lähteet: Deadline, ComingSoon

Kuva: Gallery Books

 

Lisää luettavaa