Deadpool 3 on tekeillä

27.12.2019 22:01

Marvel-sankari Deadpool kuului hyvän aikaa niihin sarjakuvahahmoihin, joiden elokuvaoikeuksia hallitsi Marvel Studiosin ulkopuolinen taho. Kun Marvel Studiosin omistava Disney osti kilpailijansa Foxin, samalla hahmojen omistussuhteet muuttuivat jälleen. Yksi yrityskaupan yhteydessä ns. kotia vaihtanut hahmo oli Deadpool, alkujaan Marvelin sarjakuvissa seikkaillut toimintasankari.

Deadpoolin punaisen puvun jo kahdessa pitkässä sooloseikkailussa ylleen vetäneellä Ryan Reynoldsilla on positiivisia uutisia hahmon faneille. Vaikka jonkin aikaa on ollut hämärän peitossa, jatkaako Deadpool sooloelokuvissa vai muiden Marvel-sankarien rinnalla, nyt asiaan on tullut selvyyttä.

Reynoldsin mukaan kolmas Deadpool-leffa on tekeillä.

– Kyllä, työstämme sitä juuri koko tiimin voimin. Olemme nyt Marvelilla, mikä tarkoittaa kuin hyppäämistä yllättäen isoon liigaan. Se on tavallaan hullua, Reynolds toteaa.

Vaikka Marvel Studios ei ole tuottanut nk. korkeamman ikärajan seikkailuja, käsikirjoittaja Paul Wernickin aiemman lausunnon mukaan studiolta olisi annettu lupa tehdä Deadpoolin seuraavastakin leffasta sellainen.

 

Lähteet: Variety, IGN

Kuva: 20th Century Fox/Deadpool 2, 2018

Lisää luettavaa