Närkästyneet fanit haluavat Game of Thrones -tekijät pois Star Warsin kimpusta

26.5.2019 21:55

Elokuvantekijät kehuvat tavan tuosta haluavansa palvella fanikuntaa, etenkin megaleffojen ollessa kyseessä. Game of Thrones -sarjan kaikille ystäville jatkumon viimeinen kausi ei ollut ihan sitä, mitä fanit olivat toivoneet, joten jopa 1,5 miljoonaa närkästynyttä GOT-katsojaa allekirjoitti vetoomuksen sarjan kahdeksannen kauden tekemiseksi uudelleen. Eikä asia näytä jäävän siihen.

Adressisivusto Change.orgiin on ilmestynyt sittemmin myös toinen nimienkeruukampanja, joka sivuaa Game of Thrones -maailmaa. Kyseisen sarjan käsikirjoittajat, David Benioff ja D. B. Weiss kiinnitettiin joitakin kuukausia sitten kehittelemään uutta Star Wars -elokuvasarjaa, minkä odotetaan kertovan kaukaisen galaksin tapahtumista jonkin muun kuin Skywalker-suvun näkökulmasta.

Alkuun Benioffin ja Weissin kiinnitysuutinen nostatti lähinnä positiivista pöhinää, mutta nyt Game of Thronesin päätöskauden vastaanotto on ns. muuttanut ääntä kellossa. Change.org-sivustolle on perustettu useampikin kampanja Benioffin ja Weissin poistattamiseksi Star Wars -tiimistä. Menestynein niistä tavoittelee 15 000 henkilön ääntä, ja tätä kirjoittaessa tuosta tavoitteesta puuttuu n. 1400 ääntä.

Lähteet: We Got This Covered, Change.org

Kuva: HBO/Game of Thrones

Lisää luettavaa